Mand fik 18 cm flaske op i numsen: “Det var et uheld”

Foto: Privat

Det må være en yderst akavet situation, hvis man skal lade sig indlægge på hospitalet, fordi man har fået en stor flaske op i numsen. Det var dog situationen for en særdeles 'uheldig' mand.

Lægerne havde formentlig svært ved at tro deres egne øjne, da de så resultatet af de røntgenbilleder, de havde foretaget af en mand, der kom ind og beklagede sig over ondt i maven.

Billederne afslørede nemlig, at der gemte sig intet mindre end en 18 centimeter lang glasflaske, der havde en bredde på fem centimeter.

Læs også

Folkepensionist fik vild besked i bilen ”Jeg var lige ved at køre ind i en mur"

Patienten var en 60-årig mand - der forståeligt nok, har valgt at være anonym - og han ankom til Dongguan Hospital i Guangdong den 12. november.

Da han ankom til hospitalet havde han fortalt, at hans mave gjorde ondt, at der var noget inde i ham, og at han hverken kunne prutte eller lave nummer to. Det fortæller lægen Dr. Jun til lokale medier ifølge mediet LadBible.

‘Det var et uheld’

Da lægerne viste ham billedet af røntgenundersøgelsen, fortalte han, hvad der var sket.

Ifølge den 60-årige mand havde hans numsehul kløet en hel del, og han havde derfor brugt en Florida Water-cologne (Flaske der indeholder væske med duft til huden) til at klø sig i numsen.

Desværre var han ‘uheldig’ og pludselig svuppede flasken op i numsen på ham.

“Jeg var meget utilpas, så jeg købte en flaske med Florida Water og begyndte at kradse, der hvor det kløede. Pludselig forsvandt flasken uheldigvis op i mit anus,” lød det fra den ‘uheldige’ mand.

Det lykkedes heldigvis lægerne at få flasken ud af mandens endetarm, og han kunne derfor forlade hospitalet med et velfungerende tarmsystem igen.

Dr. Jun pointerede til lokale medier, at der er mere logiske løsninger til at behandle et kløende anus.

Læs også

Kvinde installerer disco-kugle i hønsebur: Vent til du ser fuglenes reaktion

 

 

Dagens Gossip