Mand fik et chok, da han modtog brev fra naboen: Derfor blev han truet med politianmeldelse

Skrevet af Nicolai Busekist

02/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand fik sig lidt af et chok, da han fik et brev fra sin nabo. I dette brev blev han nemlig truet med en politianmeldelse.

Mest læste i dag

Hvis man får et brev fra sin nabo, er det naturligvis ikke altid negativt. Desværre for Adrian Peru var det netop, hvad det var i dette tilfælde.

Én dag kom han hjem til et brev fra sin nabo i postkassen, hvori der blev truet med, at han ville blive meldt til politiet. Årsagen til dette er, at naboen har beskyldt ham for at fodre hendes hund med chokolade.

Ganske vist fik han et chok, da han så brevet, men efterfølgende har han håndteret det med ro. Han endte nemlig med at finde det temmelig barnligt, da han naturligvis ikke har givet chokolade til naboens hund.

"De anklager mig for at forgifte deres grimme chihuahua," har han skrevet som tekst til sin video på TikTok.

I videoen viser han også det kortfattede brev, som hans nabo har afleveret. I brevet står der ganske enkelt: 'Stop med at give min hund chokolade! Jeg ringer til politiet'.

Adrian fortæller også, at de har inkluderet en indpakning til et stykke chokolade. Det har dog blot understreget det faktum, at han ikke har noget med det at gøre, da han slet ikke har den type chokolade i huset.

Foto: TikTok

"Mine vanvittige naboer har lige afleveret det her: 'Stop med at give min hund chokolade'. Og de har endda tapet det op, og de ringer til politiet," siger han.

"For det første spiser jeg ikke engang den her slags chokolade. De sagde, at de har fanget mig på deres kamera, men jeg gav bogstaveligt talt hunden disse beroligende hundegodbidder, fordi den gøer hele natten."

"Så hvis de vil ringe til politiet, er det op til dem. Men jeg har vitterligt et bevis på, at jeg bare har givet ham dette."

Der er blevet taget rigtig godt imod hans video på det sociale medie TikTok, hvor den på kort tid endte med at få mere end 2,6 millioner visninger. Ikke nok med det, så er der også flere tusinde brugere, der har skrevet kommentarer til videoen.

Foto: TikTok

"Jeg har oplevet, at nogen fortalte mig, at jeg vi holde vores egne ting væk fra vores veranda, lade deres hunde gå i min have, og som tror, at jeg ikke må gøre noget," skrev en bruger.

"Jeg stoppede med at lytte mere, efter at du sagde, at du ikke spiser Reese's! Hvem kan ikke lide verdens bedste chokolade?" lød det fra en anden.

"Så uhøfligt af dine naboer," lød det ganske kortfattet fra en tredje bruger.

Desuden er der også mange, der har opdaget, at der er en Reese's-indpakning på bordet i det ene klip. Det har fået mange til at spekulere i, at der er tale om en falsk video.

Det er dog blot den indpakning, som var vedlagt brevet fra den sure nabo. Alligevel har det fået mange til at spekulere i, hvorvidt Adrian taler helt sandt i sin video, skriver The Sun.