Mand fik udbetalt over en million for meget i løn: Nu har han sagt op og er forsvundet

Foto: Shutterstock

En mand, som ved et uheld fik udbetalt alt for meget i løn, er forsvundet.

Medarbejderen, hvis navn endnu ikke er blevet bekræftet, var ansat hos Consorcio Industrial de Alimentos, som er en af de største producenter af pålæg i Chile.

Læs også

Realitystjerne kæmpede med kronisk træthed: Så gjorde hun chokerende fund i maven

Ifølge Diario Financiero fik han månedligt udbetalt 500.000 chilenske pesos i løn, svarende til omkring 3.900 kroner - omkring 900 kroner mere end landets mindsteløn. 

I maj måned kom virksomheden dog til at udbetale 1,2 millioner kroner til ham, hvilket betyder, at beløbet var flere hundrede gange højere end det beløb, han burde have fået udbetalt. 

Da HR indså, at der var blevet begået en stor fejltagelse, kontaktede de medarbejderen for at drøfte sagen samt tilbagebetalingen af det overskydende beløb. 

"Han fik informeret, at beløbet ikke svarede til betalingen af nogen tjenesteydelse," står der ifølge Diario Financiero skrevet i juridiske dokumenter. 

Manden indvilligede i første omgang i at smutte i banken næste morgen for at fikse tilbagebetalingen. Medarbejderen mødte efterfølgende ikke ind til sin vagt, hvorefter han helt endte med at forsvinde.  

Arbejdsgiveren kunne ikke komme i kontakt med hvem, hverken via telefonopkald, sms-beskeder eller WhatsApp-beskeder.

De har udelukkende hørt fra ham den 2. juni, hvor han tog kontakt til virksomheden for at sige op. 

Da Cial efterfølgende ikke har hørt mere fra den tidligere medarbejder, har han nu indledt en retssag mod ham for at forsøge at få den overskydende løn tilbage. 

Politiet har dog ikke været i stand til at finde manden, hvorfor der endnu ikke er blevet foretaget en anholdelse. 

Han er dermed fortsat på fri fod.

Læs også

Chokerende: Daniel fandt sin brud og far i seng sammen på bryllupsaftenen

 

Dagens Gossip