Mand finder skelet under kælderen – Viser sig at være sin forsvundne far

Foto: Shutterstock.com

En 57-årige mand fik fortalt af et psykisk medium, at hans forsvundne far ville være begravet i kælderen. Næsten 57 år efter faren forsvandt, dukkede farens skelet op under kælderen.

En mere bizar historie er dukket op i USA, hvor en mand opdagede et skelet under kælderen i sit hus på Long Island, New York. Det har vist sig, at skelettet er hans far, der forsvandt for 57 år siden.

Den i dag 57-årige Michael Carroll var blot otte måneder gammel, da hans far forsvandt. Han fik fortalt, at faren blot skulle ud og ”ordne noget”, men han kom aldrig hjem igen. Knap 57 år efter lykkedes det Michael Carroll at finde resterne af sin far, og det kom i hus ved hjælp af et pyskisk medium.

Da han opsøgte kvinden flere år tilbage, havde hun fortalt, at hans far var blevet begrænset under deres hus. Det var årsagen til, at de i første omgang begyndte at grave i kælderen. Det er dog først 20 år efter, at Michael Carroll købte huset fra sin mor, at det lykkedes ham at finde resterne af sin far.

”I mit sind har jeg altid vidst, at jeg ville finde det,” fortalte Michael Carroll til New York Post og tilføjede

”Jeg er bare glad for, at det er ovre, og at jeg ikke skal grave mere af mit hus op,” lød det fra den 57-årige.

Skelettet skal undersøges for muligt mord

Da Michael Carroll besøgte det psykiske medium for at få hjælp til at finde sin far, var det ikke kun placeringen af liget, som mediumet kunne hjælpe med. Hun fortalte også, at han blev slået ihjel med en tung genstand i kælderen.

”Jeg blev fortalt af mediumet, at det var et hårdt slag til hovedet,” lød det fra Michael der fortsatte:

”Hun sagde faktisk, at det var et jernrør. At han blev ramt med et jernrør i hovedet og derefter begravet levende,” fortæller han.

Politiet har efterfølgende udtalt, at kraniet var knust med det, der kalder et hårdt slag til hovedet. Derfor efterforsker de nu sagen som et mord, men Michael Carroll har ikke behov for at få det opklaret. Han har allerede fået det, han havde brug for.

”Der kommer ikke til at være nogen retfærdighed. Retfærdigheden skete, da vi gravede ham op, for der spolerede vi det perfekte mord – de slap næsten af sted med det,” fortæller Michael Carroll.

Familien har planer om, at der skal afholdes en rigtig begravelse for den afdøde George Carroll.

Læs også

Far nægtes skrabelodsgevinst på 1.6 mio. kr.: Der er blevet ændret på loddet

 

 

Dagens Gossip