Mand friede til kæresten i luftballon: Det fik ikke den afslutning, han havde håbet på

26/11/2023 17:52

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En mand besluttede at fri til sin kæreste i en luftballon, men det gik ikke helt, som han havde regnet med.

Mest læste i dag

Når man skal gå på knæ, skal det gerne være et mindeværdigt øjeblik. Desværre er det ikke altid, at det ender sådan. Det kan der være flere grunde til, men ofte er årsagen, at svaret ikke er 'ja'.

For Gray Fagan var det dog noget helt andet, der var problemet, da han forsøgte at fri til sin kæreste, Chloe. Det gjorde han nemlig i en luftballon, hvorfor de befandt sig langt oppe i himlen. 

Selvom det hele egentlig startede godt, så endte det næppe, som han havde regnet med. Det viser en video, som han selv har delt på det sociale medie Instagram.

"Øh, Chloe, jeg har kendt dig i seks år nu. Jeg har vidst siden den dag, jeg mødte dig, at jeg ønskede, at du skulle være min ven og partner for evigt," siger han i videoen.

"Og i dag tænkte jeg på denne smukke dag, på dette smukke sted, at jeg ville gøre det officielt og bede dig om at være min kone."

I stedet for at sige ja, bliver Chloe helt chokeret, og er tæt på at bryde ud i gråd. Flere gange skubber hun ringen væk og siger: "Vær venlig at stoppe."

I teksten til videoen har Gray skrevet, at hun 'teknisk set aldrig har sagt nej', men der er dog et problem. Der er nemlig mange, der mener, at der ikke er tale om et ægte frieri. Derimod mener de, at det hele er opstillet.

I kommentarsporet er der dog også mange, der mente, at der var tale om et ægte frieri, skriver Indy100.

"Det ville have været en god idé at medbringe en faldskærm i stedet for en picnickurv," skrev en bruger.

"Personerne bag dig vil sandsynligvis hoppe ud af forlegenhed på dine vegne," skrev en anden

"Tavshedens øjeblik var øredøvende" lød det fra en tredje.

Til gengæld er der også en del brugere, der mener, at det hele er falsk. De mener, at det hele er opstillet, fordi Gray ønsker at tiltrække sig visninger og opmærksomhed.

"Det her er falsk, men ok," har en bruger skrevet.

"Mængden af personer, der har delt og kommenteret dette på Twitter og tror, at det er rigtigt, bekymrer mig meget," skrev en anden.