Mand går på januarkur og taber sig: Du får et chok, når du hører hvad han spiser hver dag

Foto: Instagram

Det behøver ikke, at være kedeligt at skulle gå på kur og ændre sin diæt, man kan sagtens spise nogle af sine favoritter.

Hvis du elsker pizza, så er den kur måske noget for dig.

At spise en skive eller seks er måske ikke det værste for dig, som personlig træner Ryan Mercer har bevist.

Læs også

Emma sad og spillede videospil med sin søn: Få sekunder senere sker det utænkelige

Mercer spiste 10 skiver pizza hver dag i en måned og endte på en eller anden måde med at blive endnu mere strimlet, end da han startede.

Da han gik i gang med en 30 dages udfordring, besluttede fyren fra Nordirland at opgive alt andet end pizza. Det skriver LADbible.

Indrømmet, han besluttede sig for at droppe fastfood-takeaways og lave dem selv for at gøre en pointe om kalorieunderskud og sundhed.

"Januar er en hård måned for folk, når det kommer til fitnessmål," sagde han.

"Jeg havde til formål at fremhæve ikke kun om fedttab, men at det heller ikke handler om begrænsning.

"Vi behøver ikke at begrænse vores yndlingsmad for at få resultater, og jeg ville også opfordre flere mennesker til at tilberede deres egen mad."

Den personlige træner beskrev sin typiske kost som ret fleksibel med syv til 10 stykker frugt og grøntsager med masser af protein.

Bortset fra januar selvfølgelig, hvor han spiste pizza hvert måltid hele måneden.

"Den sværeste del af hele kosten var forberedelsen.

"Pizza er en af ​​mine yndlingsretter til alle tider, så jeg nød at spise den hele måneden, selvom jeg sikrede, at jeg havde et stort udvalg af forskellige pizzaer for at give mig selv en vis variation."

Det daglige kalorieindtag blev sat til 1.800 til 2.100 mandag til fredag, 2.700 kalorier lørdag og søndag, dagligt proteinmål 140 g pr. dag, daglig frugt- og grøntsags portionsmål, minimum syv portioner pr. Dag.

Mercer tilføjede, at "alle er forskellige", og kosten bør kun bruges, hvis den passer til en persons individuelle behov.

Læs også

Fy for den: 500.000 danskere får stor ekstraregning

 

Dagens Gossip