Mand gik amok foran McDonald's: Nu går video verden rundt

Foto: Shutterstock

En video, der viser et voldsomt slagsmål foran en McDonald's-restaurant, er gået viralt.

En chokerende video, der viser et voldsomt slagsmål foran en McDonald's-forretning, er gået viralt. Slagsmålet førte til, at tre mænd blev slået i gulvet, skriver Daily Star.

Læs også

Tragisk dødsfald: 80-årig død i poolulykke på Mallorca

Klippet har spredt sig på de sociale medier, siden hændelsen fandt sted i Ashford i Kent fredag den 16. september. Flere tilskuere var til stede, da det skete, og flere af dem heppede tilmed.

I starten af videoen ses en midaldrende mand, der sender et slag i ansigtet på en mand i en sort trøje. Slaget sender ham baglæns lige ved indgang til McDonald's-restauranten.

De øvrige tilstedeværende råber og skriger nærmest af begejstring, og manden fortsætter med at slå en anden mand, som han slår i ansigtet - og herfra bliver det ved.

"Åh! Åh! Hvad fanden!" råber en kvinde, mens hun ser en mand i grå hættetrøje blive sendt i gulvet.

Manden, der fik tildelt det første salg i ansigtet, rejser sig herefter op, for at gå til angreb igen. Det får han dog ikke meget ud af, for han bliver sendt i jorden igen.

Han bliver slået i ansigtet igen, hvilket fører til, at han snubler baglæns og rammer en stor skraldespand bag sig.

Flere af de mange tilskuere jubler og råber, men pludselig bryder en kvinde i en blå jakke ind, og forsøger at sætte en stopper for slagsmålet. Det fører dog blot til, at hun bliver skubbet til side.

Videoen er blevet delt på det sociale medie Twitter med følgende titel: 'Skaf denne mand en UFC-kontrakt'.

"Hver gang jeg troede, at videoen ville slutte, fortsatte den bare," har en person kommenteret på videoen, mens en anden har skrevet:

"Manden i den sorte jakke er skør. Han rejste sig op fire gange. Altså, bliv nu nede - du gør det kun værre."

Det lokale politi i Kent har meddelt, at de blev kaldt ud til uroligheder på Ashford High Street kl. 18.51 den 16. september.

"Betjente dukkede op, og tre mænd på 53, 37 og 23 år blev anholdt på mistanke om overfald," siger politiet til Daily Star.

"Den 53-årige mand er siden blevet løsladt mod kaution, og den 37-årige mand og en 23-årig mand er blevet løsladt, men er under efterforskning."

Læs også

Så meget koster dine elektroniske apparater i strøm: TV'et kan koste dig dyrt

"En efterforskning af hændelsen er i gang, og betjentene er opmærksomme på optagelser af hændelsen, som er blevet offentliggjort på sociale medier."

 

Dagens Gossip