Mand grinte så meget, at han kørte galt

Foto: Shutterstock.com

Det er sjældent, at man kan grine af et voldsomt færdselsuheld, men det var alligevel tilfældet både før og efter for en australsk mand ved navn Shaun.

Vi kender alle sammen det, at man griner så meget, at man har svært ved at kontrollere sig selv. Hvis det sker på arbejdspladsen eller derhjemme, gør det ikke det store, men gør man det mens man kører bil, kan det være et problem.

Det var tilfældet for en australsk mand fra Queensland, der måtte en uge på hospitalet, efter at han fik grineflip i sin bil.

Læs også

Politiet efterlyser: Flugtbilist kørte skoleelev ned og stak af

Årsagen til grineflippet skal findes i det australske radioprogram ‘4KQ morgenradio’ hvor de fortalte en sjov joke. Joken var åbenbart så sjov, at den kørende mand havde svært ved at håndtere kontrollen over bilen.

Manden ringede ind til radioprogrammet efter, at han var blevet udskrevet, for at fortælle, hvad der var sket, og det lød således:

“Jeg synes, at det var så sjovt. Jeg kørte på motorvejen og begyndte at grine helt nede fra maven, så jeg kørte ind i bagenden på en lastbil, og blev slået bevidstløs,” fortæller manden ved navn Shaun ifølge Ladbible.com.

'Lad være med at få ham til at grine'

Da Shaun var kommet til bevidsthed igen, stod der en stor flok mennesker omkring ham. Han havde overskud til at fortælle, hvorfor han var kørt galt, og det fik de andre folk til at grine.

Kort efter kom ambulanceredderne, og de skulle ifølge Shaun have bedt folkene omkring om ikke at få Shaun til at grine, da han kunne være kommet alvorligt til skade.

Shaun blev kørt til hospitalet, hvor han var indlagt i seks dage. Seks dage hvor han ifølge ham selv, var nødt til at fortælle sin historie til samtlige læger og sygeplejersker, der tilså ham.

Læs også

YouSee i ny shitstorm: Vækker kunde midt om natten

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip