Mand har besluttet sig for at blive boende hjemme til han er 50 - fordi 'fuldtidsjob ikke er for ham’

21/09/2023 09:00

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Folk strømmer til sociale medier, der er splittet, efter at en mand afslørede sine 'planer' om aldrig at arbejde fuld tid igen og bo hos sin mor, indtil han er 50.

Mest læste i dag

Se, hvis der er nogen måde at undgå at brænde ud på, så løser dette helt sikkert problemet.

Hvorvidt du stadig ville være i stand til at spise, drikke, holde dig varm og have tag over hovedet på en deltidsløn midt i en inflation kan diskuteres, men det hjælper hvis du kan bo hos mor.

Men for en australier har han tilsyneladende fået nok af grind-kulturen og henter lidt inspiration fra trenden med "dovne pigejob", som har overtaget TikTok.

I indlægget til sin TikTok-platform, Anthony Voulgaris - som går af @anthonyvougaris - "formelt bekendtgør[er]", at han simpelthen ikke "tror, ​​at fuldtidsarbejde er for [ham]".

"Og du kan ikke tvinge nogen til at tro, hvad du tror, ​​så ja."

Det følger en video, han uploadede tidligere i år, da TikToker sagde, at han ville blive hjemme hos sin mor 'så længe [han] kan'.

"Jeg får gratis mad, jeg får lavet min vask for mig - det er heldigt, mange mennesker får det ikke - jeg flytter aldrig ud," fortsatte han. "Hvis jeg kan blive her, indtil jeg er 50, så gør jeg det. Jeg holder af med disse mennesker, og det vil jeg med glæde fortsætte med at gøre."

Folk har kommenteret på hans videoer i en række blandede reaktioner på Anthonys formodede afsløringer om hans arbejde og leveplaner.

En bruger sagde: "De fleste unge ville faktisk ikke vide, hvad hårdt arbejde/pres er."

"En dag vil denne generation have ansvaret. Vi er alle dømt," tilføjede en anden.

Herunder kan du se Anthonys video fra TikTok.