Mand har modtaget kæmpe beløb fra Google - men han har aldrig været i kontakt med dem

Foto: Shutterstock.com

Sam Curry blev efterladt forvirret efter at være vågnet op til en livsændrende sum penge på sin bankkonto, på trods af at han aldrig har arbejdet for virksomheden, og fortalte dem, at det er 'OK', hvis de ikke vil have dem tilbage.

En mand blev efterladt chokeret efter at have modtaget en kæmpe sum penge fra et teknologifirma, selv om han aldrig havde arbejdet der.

Sam Curry, en sikkerheds ingeniør ved en kryptovaluta virksomhed Yuga Labs, som blev overrasket da han så at Google havde indbetalt 1,7 millioner danske kroner på hans konto.

Læs også

Ældre ægtepar efterladt i chok efter ‘klamt’ fund i deres KFC-ordre

Han har nu haft den livsændrende sum på sin konto i 3 uger.

Selv gennem han siger, at han aldrig havde udført noget arbejde for dem, tog Sam til sin Twitter-konto for at beskrive, hvordan han var ekstremt forvirret over mængden af ​​penge, der sad på hans konto.

På det sociale medie Twitter skrev han: "Det er lidt over 3 uger siden, at Google tilfældigt sendte mig $249.999, og jeg har stadig ikke hørt noget på den mail jeg sendte. Det skriver Mirror.

Desværre for Sam - som troede, han hurtigt blev rig - arbejder Google nu på at få deres penge tilbage.

I en erklæring sagde Google, at den fejlagtige betaling var resultatet af en "menneskelig fejl".

"Vi sætter pris på, at det hurtigt blev kommunikeret til os af den berørte partner, og vi arbejder på at rette op på det."

Læs også

Landmand skal til at flytte hø-baller i laden, da han gør et sjældent fund

 

 

Dagens Gossip