Mand indrømmede voldtægt over Facebook - Politiet ville stadigvæk ikke anholde ham

Selvom en 41-årig kvinde havde beskeder på sin telefon, der viste, at en mand havde voldtaget hende, mens hun sov, så ville de ikke anholde manden.

Det må være den mest frustrerende følelse i verden, hvis man har været udsat for en kriminel gerning, og politiet ikke vælger at reagere på det. Det skete for den nu 41-årige Bonny Turner, da hun i 2016 blev voldtaget på et hotel i London. Selvom hun fik en indrømmelse for gerningsmanden via Facebook, så var det fortsat ikke nok til, at manden blev sigtet.

I 2016 var Bonny Turner på hotel med en mand hun kendte, og de overnattede sammen. I løbet af natten begyndte manden at lægge op til samleje, og uden samtykke valgte han at trænge ind i hende. Det fortrød han ganske kort efter, og selvom han indrømmede sin fejl i en besked til kvinden via Facebook, så var det ikke nok til, at politiet ville gøre noget ved det.

Læs også

Dette er verdens mest berusede befolkning - Danmark ligger ikke der, hvor du tror

Dagen efter hændelsen havde fundet sted, modtog kvinden en besked på Facebook fra manden, som hun havde overnattet med. Her undskyldte han, at han havde trængt ind i hende uden samtykke.

“Bonny, jeg er så ked af det, virkelig. Jeg lavede en stor fejl, jeg var meget dum,” skriver han ifølge det britiske medie The Sun og fortsætter:

“Hvis der er noget som helst, jeg kan gøre, så du får det bedre, så fortæl mig det,” skriver manden.

Bonny Turner var ret rystet over oplevelsen, og hun fortæller ham, at hans overgreb på hende fik hende til fryse af frygt.

“Det er en ting, hvis man forsigtigt forsøger at starte et forspil med en der sover, hvis man allerede er et i seksuelt forhold, og hvis de vågner og reagerer positivt, så kan man fortsætte. Men jeg lå stadig og sov, da du pressede dig ind i mig. Jeg lå helt frosset i frygt, og så dybt søvnig, at jeg troede, at det var en drøm,” skrev hun tilbage til ham.

To år efter intet er sket

Det er nu ved at være to år siden, og det fik ingen konsekvenser for manden, at han trængte ind i den sovende Bonny Turner. Hun fortæller ifølge The Sun, at manden hun var på hotel med, forlod landet ganske kort tid efter, og at han først blev afhørt af politiet i hans eget land mere end et år efter hændelsen.

Samtalen med politiet fik dog ingen konsekvenser for manden, selvom han faktisk i beskederne på Facebook indrømmer, at han har lavet en stor fejl, hvilket det var at dyrke sex uden samtykke med den nu 41-årige kvinde.

I en af beskederne til Bonny Turner skrev manden, at hun skulle tilgive ham, og at han først fandt ud af det, da det var for sent, at kvinden lå og sov.

“Det var derfor, at jeg stoppede, men jeg skulle slet ikke have prøvet på det fra begyndelsen. Jeg er virkelig ked af det,” fortæller han ifølge mediet.

Den 41-årige kvinde forsøgte at få genåbnet sin sag, men det blev afvist.

Læs også

Wow: Mange tusinde danskere rammes af mobil-boykot

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip