Mand klagede over smerter i maven: Scanning chokerede alle

Foto: Shutterstock

Årsagen til smerterne var højt usædvanligt.

Nogle tyrkiske læger fik sig for nylig et chok af de helt store. Burhan Demir fra byen Ipekyolu i Tyrkiet tog på hospitalet sammen med sin bror, som have brokket sig over nogle mavesmerter.

Lægerne udførte derfor både ultralyds- og røntgenscanninger, og undervejs blev de særdeles overrasket. Lægerne fandt nemlig hele 233 genstande i den 35-årige mands mave.

Læs også

Pas på: Danske turister risikerer stor bøde for udbredt 'feriefornøjelse'

Af disse 233 genstande var der alt fra mønter, batterier, magneter, søm, stykker af glas, sten og skruer. Alle genstandende blev senere hen fjernet.

En kirurg ved navn Dr. Binici sagde ifølge Metro følgende om operationen:

'Under operationen så vi, at en eller to af neglene var gået gennem mavevæggen. Vi så, at der var to metalstykker og to sten af ​​forskellig størrelse i tyktarmen. Vi fandt ud af, at der var batterier, magneter, søm, mønter, glasstykker og skruer. Vi rensede hans mave fuldstændigt’.

Den højst mærkværdige og specielle situation er da heller ikke hverdagskost.

‘Det er ikke en situation, vi ser hos voksne, det er mest i barndommen, hvor der ved et uheld og ubevidst sluges fremmedlegemer. Det kan desuden ses hos psykiatriske patienter, fanger eller misbrugssager i den voksne aldersgruppe,' fortalte Dr. Binici.

Broderen Burhan fortalte ifølge lokale medier: 

'Han blev henvist til dette hospital. Efter de her udførte kontroller blev han opereret, og disse genstande blev fjernet fra hans mave. Jeg takker lægerne for deres opmærksomhed og støtte.’

Læs også

Uffe Elbæk nedlagt af corona: "Det er en hård nyser"

 

Dagens Gossip