Mand købte efterladt depotrum for 4.000 kroner: Endte med at ramme den helt store jackpot

29/09/2023 16:02

Nicolai Busekist

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En mand besluttede sig for at løbe en risiko, da han købte et efterladt depotrum – og det viste sig at være en god idé.

Mest læste i dag

Når man beslutter sig for at købe et efterladt depotrum, så løber man naturligvis en risiko. Alligevel besluttede en mand ved navn Kieran sig for at gøre netop dette. Heldigvis viste det sig at være en god idé.

Kieran, der deler videoer på YouTube under navnet @rummagearound, plejer at købe ting i genbrugsbutikker, på loppemarkeder og på Facebook. Derefter sælger han dem videre på eBay, Amazon og Depop med fortjeneste.

Ifølge Mirror har han i en ny video afsløret, at han valgte at købe et efterladt depotrum. Han endte med at betale i alt 465 pund for det, hvilket svarer til lidt over 4.000 kroner. Derefter begyndte han at kigge det igennem, for at se, om han havde gjort sig en god investering.

"Det er det her, vi gerne vil finde," siger Kieran i videoen, hvor han viser, at han har fundet boksehandsker fra Sugar Ray Leonard, som han dermed ville kunne sælge til en fan.

Han fortæller også, at depotrummet indeholdt en lang række andre ting. Blandt andet fandt han feltsenge, campinggas, soveposer, telte, fiskegrej, en vaskemaskine, en kaffemaskine og en lampe.

Derudover var der også en række ting, som han ikke havde brug for. Blandt andet fandt han både en tandbørste, fyrværkeri og en næsten tom parfume fra Gucci. Ingen af delene kunne sælges, hvilket også var tilfældet for de DVD'er, han endte med at finde.

I depotrummet var der også 17 poser med tøj, 70 par sko samt en stor æske med smykker. Kieran havde ikke selv nogen anelse om, hvorvidt disse smykker ville være noget værd. Derfor valgte han at tage dem med, for at kunne forhøre sig om dette senere.

Han fandt også en iPod Shuffle, som ikke har været på markedet i mange år, hvilket fik ham til at lave sjov med, at det var 'en form for historie'. Han siger også, at det ikke er ofte, at man finder en sådan iPod, da den blev sendt på markedet i 2005.

Blandt de mange ting fandt han også liggestole, tæpper, bøger samt en fodbold fra Stoke City. Flere af skoene var også værd at tage med, men de fleste af dem ville han ikke kunne vælge.

Efter at have brugt lidt over to timer på at tømme depotrummet, havde Kieran en god idé om, hvor meget han kunne tjene på det. Han forventede at kunne sælge tingene for 2.510 pund (21.600 kroner), hvilket ville give ham et overskud på 2.045 pund (17.600 kroner).