Mand kører direkte ind i menneskemængde på gågade: Flere døde

Foto: Sebastian Schmitz/AFP/Ritzau Scanpix

En person i 50'erne er kørt direkte ind i en menneskemængde i den tyske by Trier. Det skete på gågaden, hvor flere personer meldes omkommet.

For ganske få timer siden meddelte politiet i den tyske by Trier, at der var sket et angreb i byens gågade. Twitter-profilen fortæller, at en bil pludselig kørte bevidst ind i en menneskemængde på gågaden, hvor både voksne og børn er blevet ramt.

Læs også

Magnus Heunicke med stor afsløring: Her kan de første danskere få vaccine

Borgmester Wolfram Liebe har netop afholdt en pressebriefing, hvor han fortæller, at to personer er omkommet i forbindelse med angrebet, mens 15 personer er såret.

Ekstra Bladet skriver, at det var en Range Rover, der pludselig kørt ind på byens store gågade, og der skulle være tale om en ‘amonhandling’.

I skrivende stund er en 51-årig tysk mand fra lokalområdet blevet anholdt, men politiet ved i skrivende stund ikke, hvad der er motivet for angrebet. Dette efterforsker de i øjeblikket meget intenst.

Vidner har fortalt til det tyske lokalmedie Lokalo, an stor mørk bil kom kørende ned af gågaden med 70 kilometer i timen, hvor den også kørte gennem den populære shoppinggade Simeonstrasse i byen.

Blandt de tilskadekomne var også flere børn.

Læs også

Politiet advarer mod at købe disse julegaver på nettet

 

 

Dagens Gossip