Mand kørte på arbejde klokken 6 om morgenen - pludselig stod et køleskab midt på vejen

Ane Sørensen

358 uger siden

|

11/09/2017
Udland
Foto: Shutterstock (genrefoto)
Foto: Shutterstock (genrefoto)
Canadiske Steven Kelly fandt et efterladt køleskab midt på vejen, da han var på vej på arbejde i sidste uge. Da han så, hvad der var i det, ringede han straks til politiet.

Dagens topnyheder

Steven Kelly gjorde et uhyggeligt fund på vej på arbejde i Ontario i Canada tidligt om morgenen sidste tirsdag. Klokken var omkring 06, da han pludselig fik øje på et køleskab, som stod midt på vejen.

Da Steven Kelly gik hen for kigge nærmere på køleskabet, viste det sig, at nogen havde proppet en mand derind.

Det skriver det lokale medie Daily Bulletin.

- Jeg var ikke sikker på, om han var levende eller død, så jeg bankede på siden (af køleskabet) tre gange, da han ikke bevægede sig, viste jeg, at han var død, siger Steven Kelley til Daily Bulletin.

Steven Kelley ringede straks til politiet, der efterfølgende identificerede manden som 36-årige Jason Daniel Garcia. Hans krop viste ingen tydelige tegn på skader, så det vides endnu ikke, hvordan han døde.

Dagen efter Jason Daniel Garcia blev fundet i køleskabet, lagde familiemedlemmer blomster og stearinlys på stedet, hvor de også bad for den afdøde:

- Sidste gang, jeg så min søn, var han i godt humør. Han var en god mand. Vi hyggede os, fortæller faderen Jose Garcia til mediet NBC4 om sidste gang, han så sin søn i live.

Her hjalp de to et tredje familiemedlem med at reparere et hegn. 

Det lokale politi har offentliggjort et overvågningsbillede af en lys pickup-truck, som de mistænker for at have kørt rundt med køleskabet. Politiet har afhørt beboere i området for at finde ud af, om nogen har set noget mistænkeligt.

Medarbejdere fra en virksomhed i nærheden mener ikke, at køleskabet var der, da de mødte omkring klokken 04.30.

Mystiske røde balloner bundet fast til riste i flere byer - afsender vil sprede uhygge