Mand mister den ene testikel efter demonstration

Foto: Shutterstock.com

En ung mand måtte have sin ene testikel amputeret, efter en demonstration.

Læger amputerede testiklen på en ung mand, der blev knoldet i lysken af ​​en politibetjent under en kæmpe demonstration i Paris, og som planlægger at lægge sag an.

Hændelsen fandt sted under en storm af vold ved en overvejende fredelig march torsdag af titusindvis af mennesker, der var modstandere af en stærkt omstridt regerings pensionsreform plan.

Læs også

Advarer: PFAS-stoffer fundet i æggeblommer fra hele Danmark

Omkring 1 million mennesker marcherede i byer rundt om i Frankrig den dag.

Den 26-årige, der i den franske presse er identificeret som ingeniør, sagde, at han blev væltet i jorden, angiveligt af en betjent, mens han tog billeder under en konfrontation mellem nogle demonstranter og politi. En anden betjent angreb ham og plantede hurtigt hans kølle i mandens skridt.

Video af hændelsen cirkulerede på sociale medier og fransk tv i weekenden.

Paris politichef Laurent Nunez beordrede en undersøgelse af de nøjagtige omstændigheder ved hændelsen, da forargelsen voksede over, hvad der så ud til at være et nyt tilfælde af påstået umotiveret vold fra fransk politi, en langvarig klage. Det skriver New York Post.

Paris politichef Laurent Nunez beordrede en undersøgelse af de nøjagtige omstændigheder ved hændelsen, da forargelsen voksede over, hvad der så ud til at være et nyt tilfælde af påstået umotiveret vold fra fransk politi.

Franske retshåndhævende myndigheder har længe været fyldt med klager over overdreven brug af magt. Politiets fagforeninger hævder, at deres medlemmer ofte er ofre for vold begået af nogle mennesker, de er beregnet til at beskytte.

Tre politibetjentes tæsk og klubber i 2020 af en sort musikproducent, Michel Zecler, da han forlod sit Paris-studie, var en katalysator for begrænsede reformer. Den seneste ændring var udnævnelsen sidste år af en dommer til at lede en enhed, der efterforsker påstande om politimishandling. Politifolk ledede tidligere enheden.

Læs også

DMI melder ud: Stort vejrskifte på vej

 

Dagens Gossip