Mand opdager sin kones utroskab på sønnens iPad - Så tager han den mest udspekulerede hævn

Foto: Shutterstock.com

En mand fandt via sønnens iPad ud af, at konen var utro, og derfor besluttede han sig at tage hævn.

De fleste kan nok hurtigt blive enige om, at utroskab er en nærmest utilgivelig ting.

Til gengæld er der stor uenighed om, hvordan man tackler det, hvis først man opdager, at ens partner har en anden.

Læs også

Mand tager med til konens sidste kemobehandling: Får et chok, da hun kommer ud af lokalet

Mens mange mennekser sikkert bliver både ulykkelige og deprimerede, når den grimme sandhed kommer frem i lyset, så bliver andre derimod bitre og hævngerrige.

En bruger på det amerikanske sociale medie Reddit hører i hvert fald til sidstnævnte gruppe. Det skriver Elitedaily.com.

For i et opslag på sitet fortæller han, efter opfordring, hvordan han for et par år siden søgte hævn over sin kones utroskab. En hævn der var ligeså gennemført, som den var kynisk.

I opslaget fortæller den forrådte ægtemanden, hvordan han for en håndfuld år tilbage eller troede, at alt var fryd og gammen på hjemmefronten. Han var gift, havde to børn på 14 og 9 år, et godt job og et ægteskab, som muligvis kunne betegnes som gennemsnitligt, men med glæde, kærlighed og et godt sexliv.

Parret ramte dog på et tidspunkt en periode med ægteskablige problemer. De arbejdede begge meget, brugte ikke nok tid sammen og glemte at pleje forholdet. Det var dog ikke noget, de ikke kunne komme igennem, tænkte ægtemanden.

Med tiden begyndte han dog at lægge mærke til, at hustruen brugte mere og mere tid med sin telefon. Når han spurgte hende, hvem hun skrev med, svarede hun, at hun sms'ede med sine veninder.

En dag, hvor han var ved at oplade parrets gamle iPad til deres søn, gjorde han dog en ubehagelig opdagelse. For da han ville logge ind på Facebook, viste det sig, at iPad'en allerede var logget ind på hans kones Facebookprofil, hvor han straks faldt over en lang række beskeder med en fremmed mand.

Beskederne var yderst upassende, og selvom det ikke stod direkte nævnt, så lugtede det meget af, at de to havde noget kørende.

Hånede sin mands præstation i sengen
Forfærdet og stødt forsøgte han over de næste dage at lægge det fra sig. Men uden held. For ikke mange aftener efter var konen igen optaget af 'veninderne', og til sidst kunne han ikke dy sig. Han tog iPaden med ind på parrets kontor, hvor han chokeret kunne følge direkte med i de beskeder, som hans kone udvekslede med den fremmede mand.

Læs også

Ung fyr beder kvinde om at få hendes barn til at holde kæft: Hans far giver ham genial røffel

Denne gang var der dog ingen tvivl om beskedernes karakter. Konen og den fremmede mand havde en affære – i hvert fald på skrift – ikke nok med det, så morede de sig med at svine den sårede ægtemand til.

Konen hånede både sin mands person, deres forhold, hans væremåde og endda hans præstation i sengen.

Forståeligt nok var manden dybt chokeret og vred, og før han lukkede for iPad'en, tog han et par screenshots af samtalen.

Den næste uge var forfærdelige for ham. Han anede ikke sine levende råd – eller om og hvordan han skulle gøre forholdet forbi. Han begyndte at drikke mere end han havde godt af, mens han fortsatte med at følge den slibrige beskedudveksling over iPad'en.

Hans humør blev også påvirket. Han vrissede af familien, og når konen spurgte, hvad der var galt, svarede han blot, at han havde haft en dårlig dag på arbejde.

Sådan fortsatte dagene, mens beskederne blev flere og flere. Det samme gjorde antallet af screenshots. En dag indeholdt en af beskederne endda sætningen 'jeg elsker dig' skrevet af den fremmede mand.

En aften, hvor han fulgte med i den hemmelige korrespondance, skete der pludselig noget afgørende. Den fremmede mand kom til byen, og derfor aftalte han og den utro kone i al hemmelighed, at tilbringe et par frække dage sammen på et hotel.

Dagen efter henvendte hun sig til sin mand og forklarede, at hun skulle på spa-ophold med nogle veninder for at slappe af, og for at tænke over deres forhold, så de kunne arbejde på at få det til at fungere. Hun forklarede, at når hun kom tilbage, så skulle de fokuserer 100 procent på deres ægteskab.

Dette var dråben. Den sårede ægtemand svarede, at det skulle hun bare gøre, mens han i al hemmelighed gik i gang med at planlægge sin hævn.

Flyt ud nu, ellers...
Dagen efter opsøgte han sin advokat, hvor han fik udarbejdet seperationspapirer og nøje planlagt sine næste skridt.

Da dagen oprandt, hvor konen skulle afsted, tog han i hemmelighed fri fra arbejde. I stedet tog han i banken, hvor han fik lukket deres fælles konto, hævede alle parrets penge og fik overført hans halvdel til en ny konto. Konens del fik han overført til en check. Så kørte han forbi en printerbutik og fik udprintet 75 siders screenshots af de slibrige Facebook-samtaler.

Herefter ventede han tålmodigt, til han fik en sms. Det var konen. Hun tog afsted, og skrev, at hun elskede ham.

Han svarede 'Ha' en god tur' og satte han sig så ind i sin bil og kørte langsomt til det hotel, hvor de to havde aftalt at mødes. På Facebook havde han noteret sig navnet på konens elsker, og da han ankom til hotellet, oplyste han navnet og spurgte, om han måtte lånte en telefon i receptionen for at ringe til det værelsesnummer, de boede på.

Han ringede op, og efter lidt tid blev røret taget af en mandestemme.

Hallo?

Hej (navnet på manden). Vil du ikke sende min kone ned i receptionen, hvor jeg venter.

"Øh, jeg ved ikke, hvad du snakker om."

"Okay, jamen så bliver jeg nok nødt til at ringe til din kone og fortælle, at du er her," svarede den snu ægtemand, der fra Facebook vidste, at den fremmede mand var gift i forvejen.

Herefter blev der helt stille i den anden ende.

"Du har fem minutter," svarede ægtemanden, og lagde på.

To minutter efter stod konen panikslagen i receptionen. Hun var ude af den og fortalte, at det ikke var, hvad det så ud til at være, men blev afbrudt af sin mand.

Han viste hende flere af de udprintede screenshots fra Faecbook og svarede, at de forklarede mere end rigeligt. Herefter kom trumfen: Konen skulle øjeblikkeligt flytte ud af huset, ellers ville han vise de udprintede sider til deres børn, til hendes forældre og til alle deres venner.

Den utro kone begyndte at græde og undskylde, men lige lidt hjalp det. Han forklarede, at han allerede havde været i banken og havde lukket deres fælleskonti. Han gav hende checken med hendes halvdel af pengene og rakte hende seperationspapirerne.

"Dem skal du underskrive, og så kan du komme forbi med dem på mandag, hvor dine ting bliver flyttet ud af huset. Indtil da skal du hverken ringe eller vise dig derhjemme," svarede han og tog så derfra, mens konen brød grædende sammen.

Det sidste søm i kisten
Weekenden gik, og mandag dukkede hun op med de underskrevne papirer. Hun fik lov til at gå ind til børnene og forklare, at mor og far skulle have en pause.

Ægtemanden vidste dog allerede, at der ikke var tale om en pause. Han ville aldrig finde samme med hende igen, ligesom han endnu ikke var færdig med sin plan.

De næste dage undskyldte konen igen og igen. Hun ville have ham tilbage, og han indvilligede i at gå i parterapi, men kun for at lade hende tro, at de måske havde en chance. Det håb udnyttede han til at foreslå en skilsmisse og forklarede, at det var det, han havde brug for, hvis han skulle overveje, at tage hende tilbage. Konen var knust, men gik med til skilsmissen i håb om, at de kunne løse problemet.

Herefter spillede manden sin sidste iskolde og afgørende trumf. Han ønskede, at få forældremyndigheden over børnene, og derfor efterlod en google-søgning med titlen 'hvordan man kommer sig over ens kones utroskab' samt et par af de udprintede Facebook-samtaler, hvor de hurtigt vil blive fundet i hjemmet.

Og ganske rigtigt. Hans teenage-datter faldt både over søgningen og siderne, og helt som manden havde forudset, blev hun både rasende og ulykkelig. Hun meldte hurtigt ud, at hun fremover ville bo hos sin far, og hurtigt valgte hendes lillebror den samme løsning.

Dermed var manden hævn fuldendt. Da skilsmissen gik igennem, stod den forrådte ægtemand med både huset og forældremyndigheden og ikke mindst som ham, der lo sidst.

Spørgsmålet er bare, om den utro kone fik som fortjent, eller om den svigtede ægtemand gik langt over stregen. Det lader vi være op til andre at bedømme, mens vi herfra kun kan anbefale folk at holde sig på måtten.

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

 

 

Dagens Gossip