Mand skubber ex-kone ud over klippe: Fortsætter med at opdatere hendes Facebook

Foto: Shutterstock.com

Der er mange skilsmisser, der ender ulykkeligt, og selvom mange ikke ønsker deres tidligere partner det bedste, så er det de færreste, der kunne drømme om at gøre, som en indisk mand gjorde tidligere på året.

En mere bizar episode har fundet sted i Indien, hvor en kirurg valgte at skubbe sin ex-kone udover en klippe, og derefter opdaterede han hendes Facebookprofil for ikke at vække mistanke.

Kirurgen Dr. Dharmendra Pratap Sing havde mere end svært ved at se sin ex-kone blive gift på ny, og han fandt derfor på en plan, så han kunne gøre det af med hende. Ved hjælp af to medsammensvorne fik han bedøvet ex-konen, og de skubbede hende derefter udover en klippe.

Dr. Singh blev arresteret, men først efter syv måneder, hvor han løbende havde opdateret hendes sociale medier. Dette gjorde han via kvindes telefon, og det var først da politiet fandt denne telefon, at de havde ex-manden som en mistænkt.

Før det var det den nye mand i Rakhi Srivastavas liv, der var den hovedmistænkte.

Opdaterede hendes sociale medier i syv måneder

Politiet i Gorankhsur fortæller, at Dr. Dharmendra Pratap Singh i ledtog med to medsammensvorne, skulle have opdateret ex-konens Facebookprofil, så ingen ville fatte mistanke. Det stod på i syv måneder, indtil politiet fandt telefonen i ex-mandens varetægt.

”Dr Singh og hans to medsammensvorne tog til Nepal, hvor de inviterede Rakhi ud og tilbød hende en drink, der var fyldt med et beroligende middel. Derefter skubbede de hende udover en klippe i Pokhra,” fortæller talsmanden til Times of India og fortsætter:

”Efter at have dræbt Rakhi, opdaterede de jævnligt hendes sociale medier via hendes mobiltelefon,” lyder det fra talsmanden.

Times of India skriver, at Dr. Singh havde giftet sig med Rakhi Srivastavas, mens han var involveret med en anden kvinde, og da den anden kvinde fandt ud af dette, endte de to med at blive skilt. Derefter kom de op at toppes over ejerskab af boligen, og det skulle have været prikken over i'et i, at Dr. Singh valgte at skubbe sin tidligere kone udover en klippe.

Læs også

Migranter der begår voldtægt, skal have ophævet deres statsborgerskab

 

 

Dagens Gossip