Mand slår frokosttyv ihjel: Slipper med bødestraf

Det kostede en 68-årig mand fra Wales en bødestraf på 8.300 kroner, da han slog frokosttyven ihjel.

Straffen lyder måske ganske mild for et overlagt mord, men heldigvis er der ikke tale om et andet menneske, men i stedet en måge, der forsøgte at stjæle den 68-årige mands frokost.

Læs også

Kongehus melder ud: Prinsen er smittet

Det britiske medie Ladbible fortæller, at den 68-årige John Nicholson fra byen Gonant i Wales, er blevet dømt for at slå en måge ihjel. Overvågningskameraer fangede episoden, og her ser man den 68-årige mand, der slog mågen ihjel med sin stok, da mågen forsøgte at stjæle mandens frokost.

Ved retten i Llandudno lød det fra dommer, Alwyn Lloyd Ellis, at overvågningsvideoen tydeligt viste, at den tiltalte bevidst forsøgte at ramme fuglen, hvoraf det kostede fuglen sit liv.

Fuglen blev ifølge mediet ‘Smadret i stykker’ og den 68-årige John Nicholson blev efterfølgende anholdt under en lokal lovgivning der beskytter dyreliv. Det resulterede i, at den 68-årige mågedræber sammenlagt blev idømt en bøde på 1.000 pund, hvilket svarer til 8.300 kroner.

Ikke første gang det sker

Det er ikke første gang, at en mand bliver anholdt efter at have dræbt en måge. Sidste år dræbte en 64-årig mand fra Cardiff en måge, der var ved at stjæle hans chips. Manden tog fat i mågen, og kastede den ind i en væg, så den døde. 

Den 64-årige blev ifølge LadBible dømt til 12 ugers ‘husarrest’ hvor han skulle være på sin adresse mellem 20.00 og 08.00. Derudover skulle han også betale omkring 8.300 kroner i bøde.

Læs også

DR-vært overrasker: Det skal hun nu lave

 

 

Dagens Gossip