Mand snyder foran i supermarkedskø - koster ham milliongevinst på 4,8 millioner

Karma, baby.

Der er sjældent noget så irriterende, som når folk snyder foran i køen i supermarkedet. Denne mand må ærgre sig helt ekstremt, for hans lille “forlomme” har formentlig kostet ham flere millioner.

Det skriver New Zealand Harald

Vinderen af sidste uges onsdagslotto i New Zealand må nemlig tilskrive sin præmie på 4,8 millioner kroner til god, gammeldags karma.

Han stod i kø til at købe en lotto-kupon, da en anden kunde sneg sig foran ham.

- Jeg havde ikke travlt, så jeg lod bare som ingenting og sagde ikke noget. Jeg tænker, at god karma betaler sig. Hvis det ikke var sket, havde de måske fået vinderkuponen i stedet for mig, siger den heldige vinder i en skriftlig udtalelse.

Det tog vinderen et par dage, før det gik op for ham, at han sad på milliongevinsten.

Læs også

Arbejdsløs mor til fem vandt 315 millioner: Sådan har hun brugt formuen

- Jeg havde lidt tid før arbejde, så jeg hoppede online og tjekkede numrene på MyLotto. Det tog ikke lang tid for mig at indse, at jeg havde alle tallene. Mit hoved gik i sort, og jeg kunne ikke tænke ordentligt, så jeg lagde bare kuponen væk og tog på arbejde som sædvanligt, siger han.

Selv konen fik ikke noget at vide, indtil han kom hjem senere på dagen. Om natten sov parret knap nok. Dagen efter tog de hen til spillekiosken og fik deres præmie.

Nu er de i gang med at overveje, hvad pengene skal bruges til. Nu har de eksempelvis pludselig råd til at købe deres ejet hus.

 

 

Dagens Gossip