Mand stak date ihjel: Voldtog og dræbte dernæst hendes 12-årige datter

Foto: Privat

En 35-årig mand stak sin date ihjel, hvorefter han voldtog og kvalte hendes 12-årige datter med en ledning.

35-årige Aleksey Zhdanov siges at have angrebte 36-årige Olga og hendes datter i deres hjem i byen Nizhny Tagil i det centrale Rusland. Det skriver det britiske medie The Sun.

Læs også

Rapper i retten: Skar tissemanden af lærer

Ifølge lokale medier inviterede Olga den 35-årige Aleksey med hjem, efter at de havde mødt hinanden i et lokalt supermarked. 

Efter at have delt en række alkoholholdige drikkevarer, blev Aleksey angiveligt aggressiv. Derfor bad Olga ham om at forlade lejligheden. 

Dette tog han dog ikke godt imod, da han angiveligt fandt en køkkenkniv, som han brugte til at stikke kvinden ihjel med.

Foto: Privat

Derefter brød han ind på Olgas datters værelse, hvor han voldtog hende. Efter voldtægten blev hun kvalitet med en ledning. 

Ofrenes lig blev fundet den næste dag af Olgas mor, der ankom til lejligheden for at fejre sin fødselsdag, hvilket familien havde planlagt. 

Først nu, to år efter forbrydelsen, er den mistænkte blevet identificeret ved en DNA-analyse. Politiet har derfor indledt en straffesag mod Aleksey Zhdanov, der i øjeblikket afsoner seks års fængsel for biltyveri. 

Ifølge rapporter fra de lokale myndigheder, har den mistænkte tilstået at have dræbt moderen og pigen.

Foto: Privat

"Den mistænkte dræbte kvinden ved at stikke hende flere gange i nakke og bryst," lød det ifølge The Sun fra en talsmand for det russiske efterforskningsudvalg i Sverdlovsk-regionen. 

"Derefter voldtog han barnet og kvalte hende til døde med en ledning, for at skille sig af med et vidne."

Læs også

Aflivning af dyr endte helt galt: Mand skød sig selv

Den mistænkte, der blev fængslet i 2019, vil nu få en ny dom for voldtægt og dobbeltmord. Hvis han bliver kendt skyldig i retten, står han til at få en livstidsdom. 

 

Dagens Gossip