Mand synes Domino’s pizza var for dyr: Så fløj han til Italien for mindre end hvad pizzaen kostede

Foto: TikTok

Hvis du synes, at prisen på en takeaway-pizza bliver en smule for dyr, vil en mand, der flyver til Italien og får en pizza til mindre end prisen for en mellem Domino's pizza, nok få dig overbevist.

Alle elsker en god pizza, og det er ingen overraskelse, at de bedste kommer fra Italien, hjemlandet til den lækre ret.

Desværre er Italien ret langt væk, så hvis du ikke ønsker at lave en til dig selv, er din bedste chance sandsynligvis at få en takeaway i nærheden.

Læs også

Kvinde ville ‘fake’ sin egen død efter skænderi med familien: Så gør hun det utilgivelige

Eller det ville man tro, da en mand besluttede at se, om han kunne tage til Italien og købe en pizza til mindre end prisen for at bestille en fra Domino's, og det lykkedes ham faktisk at gøre det.

TikToker Callum Ryan forklarede, at hans benchmark var en 'mellemstor Domino's pizza', som han siger ville have kostet ham 19,99 pund (168 danske kroner).

Med hensyn til hvordan han klarede det, afslørede Callum, at han havde formået at score en utrolig billig last minute-flyvning fra London til Milano for kun £8 (67 danske kroner).

Han bestilte en Margherita fra en restaurant i Milano, som kostede ham 9,27 pund og fik den samlede pris til 17,27 pund.

Sammenlignet med prisen på en medium pizza fra Domino's, som ville have sat ham tilbage 19,99 £, ligner det lidt af et kup.

Men masser af mennesker kommenterede Callums video for at sige, at de kunne få en pizza fra Domino's meget billigere end hvad han fortæller, og på deres side siger Domino's, at de kan lave mellemstore pizzaer for £10, hvilket stadig er dyrere end en flyrejse til Italien, men du ville ikke kunne få en pizza oveni.

Andre påpegede, at Callum var nødt til at medregne omkostningerne ved sin returrejse fra Italien, medmindre han planlagde at bo der for evigt, mens en anden spurgte "hvor meget kostede taxaen til og fra lufthavnen" som en anden pris, han kunne tilføje. Det skriver LADbible.

Læs også

Kort efter chokmelding: Danmarks største Kvickly bryder tavsheden med vildt statement

 

 

Dagens Gossip