Mand til tysk politi: Her finder I Madeleine McCanns lig

Det er nogle "meget interessante tips", som anklagerne har modtaget i forbindelse med sagen.

Madeleine McCann-sagen, som man kan argumentere for, er blandt de største kriminalgåder i nyere tid, bliver stadig efterforsket, selvom det er 14 år siden, hun forsvandt. 

Hun blev kidnappet under en familieferie i Praia da Luz, Portugal.

Det skriver The Sun

Læs også

Beslaglagt Lamborghini kan blive din: Politiet vil sætte den på auktion

Chefanklager Hans Christian Wolters, som også er leder af efterforskningen, har dog pustet nyt liv i efterforskningen, som han mener, man kan være færdige med om et par måneder.

Han fortæller, at man i den seneste tid har modtaget flere "interessante tips", som kan vise sig at spille en afgørende rolle i efterforskningen, men at man samtidig står tilbage med en række spørgsmål, som endnu ikke kan besvares. 

Det kan dog være, at tippet, som de har modtaget fra Michael Schneider, kan hjælpe dem. Her skulle han have oplyst nogle koordinater, som fortæller, hvor han regner med, at man vil finde graven - og det er i Portugal. 

I Tyskland hævder anklagerne da også at have beviser for, at Madeleine er død, men hendes forældre, Gerry og Kate, forsøger fortsat at være optimistiske, eftersom de aldrig har tænkt sig at "opgive håbet om at finde deres datter i live". 

Michael tog kontakt til BKA - Tysklands svar på FBI - for tre uger siden med ovennævnte besked, hvortil de svarede, at de ville bruge hans oplysninger i deres arbejde. 

Nyheden om, at de ville bruge hans oplysninger i deres efterforskning af sagen, ramte rent hjem, da det viser, at de rent faktisk tager ham seriøst, hvilket mange andre altså ikke gør.

"Du får ofte et ry som en freak eller en person, der bare prøver at presse penge ud af nogen, og det er ret sårende. Jeg tager aldrig penge for det," kommer det fra Michael, som efterfølgende forklarer, hvordan han bruger sine evner: 

"Jeg ser på et foto af den forsvundne person og spørger mig selv opad mod Gud, om dette levende væsen er levende eller død. Derefter tager jeg et atlas eller et kort og ser overfladisk på store områder. Bagefter på Google Maps og Earth. Så lader jeg mine fingre og mine øjne cirkulere over disse kort, indtil de stopper på et sted og markerer det," forklarer han.​

Læs også

Aldi-kundes smarte trick: Sådan sparer du tid i supermarkedet

 

Dagens Gossip