Mand trækker bukserne ned under retssag for at vise, at han ikke begik voldtægt: Min tissemand er for lille

Foto: Twitter - Jacques Rouschop

Forsvaret for en mand, der er anklaget for at have begået to voldtægter, er så opsigtsvækkende, at retssagen nu omtales verden rundt.

Ikke skyldig.

Sådan erklærer den 44-årige mand Jacques Rouschop sig i en retssag, hvor han er tiltalt for en grov voldtægt af to kvinder, der også blev forsøg kvalt under gerningen. Det skriver Mirror.

Men Jacques Rouschop har solide beviser mod anklagerne, mener han; han er nemlig for fed og har en alt for lille tissemand, til at han kunne have gjort det, påpegede han foran dommerne i Ottawa, Canada.

To kvinder, der er sexarbejdere, peger ellers på, at han er deres overfaldsmand, og at han skulle have holdt dem nede i sin lastbil og begået overgrebene i 2013.

Torsdag denne uge, da sagen kom for en dommer, fremførte Jacques Rouschops advokat, at hendes klient dengang vejede 180 kilo og altså har en mikropenis, der gør overfaldene så godt som umuligt at udføre, lyder forsvaret.

Et af vidnerne, der talte til Rouschops fordel, om man vil, er en sygeplejersker, der ved selvsyn har set "beviset" og dermed forklarede retten, at Rouschops penis ganske rigtigt er 2,5 centimeter – eller cirka fem centimeter i stiv tilstand.

Forsvaret benægter dog ikke, at manden har haft sex med prostituerede, fordi han har svært ved at tiltrække det andet køn. Han bekymrer sig dog om dem og handler blandt andet ind for dem eller hjælper dem på anden vis, ifølge forsvareren.

Den opsigtsvækkende retssag er endnu ikke afsluttet og fortsætter dermed. 

 

Læs også: Mand frifundet for voldtægt af 14-årig: Hun kunne have sagt nej

 

 

Dagens Gossip