Mand troede han havde fundet 'rumvæsen' i skoven: Forklaringen var en helt anden

Foto:u/aus556762

En australsk mand troede, at han havde fundet et rumvæsen, da han var på tur i skoven. Det skulle dog vise sig ikke helt at være tilfældet.

Det er ikke engang en uge siden, at den tidligere amerikanske præsident Barack Obama, da han gæstede James Cordens ‘Late Late Show’, udtalte at ‘når det kommer til rumvæsener, er der nogle ting jeg ikke kan fortælle jer’. 

Læs også

Nu overtager Lars Larsen Group

En udtalelse der selvfølgelig gjorde visse dele af internettet helt vilde ved tanken om, at der måske findes rumvæsener på jorden - nu har disse mennesker fået endnu mere ammunition til teorierne.  

Et ‘rumvæsen-lignende' væsen med en 'sygelig sød lugt af rådnende lig' er blevet spottet i Woodland i den australske delstat Queensland - det skriver Unilad.

En vandrer, der havde været ude på Mount Nebo i Moreton Bay fik øje på den bizarre udseende vækst, og tog et billede af den, som efterfølgende er blevet delt på hjemmesiden Reddit.

Den unavngivne person bag opslaget går under brugernavnet u/aus556762, sagde, at det var “svært at beskrive den sygeligt søde lugt af rådnende lig for dem, der ikke selv har haft oplevelsen allerede,”

Han fortsatte med at fortælle, at han kunne fornemme den voldsomme  'fra ca. 1 meters afstand', og tilføjede ‘man kan se fluer på det på billedet'.

Følgerne og seerne af den pågældende tråd på Reddit, hvor billedet blev delt, udtrykte i høj grad fascination af det mærkelige fund, og en bemærker, at det 'ligner noget ud af Resident Evil ' - Et computerspil, der som navnet antyder, indeholder grusomme væsener .

Mystikken varede dog ikke ved, da flere brugere mente at kunne genkende den væksten, og beskrivelserne af dens kraftige lugt, og hvad nogle mente var en form for rumvæsen, viste sig at være en såkaldt ‘Stinkhorn’-svamp.

For de der ikke har været så heldige at stifte bekendtskab med Stinkhorn, er det en type svamp der er berømt, eller berygtet,  for sin skarpe aroma, en lugt, der er beregnet til at tiltrække fluer, med det formål at bestøve svampene - meget som man kender det fra blomster og bier.

En person kommenterede:

“Havde engang sådan en i min baghave. Jeg syntes , det lignede en sej alien-plante og ønskede at beholde den, men konen var ikke glad for det,”

Og en anden bruger kommenterede:

“Du kan spise dem, når de er unge og stadig i 'æg'-fasen,”

Selvom tanken om, at begynde at spise en svamp der eksisterer på et grundlag af forfærdlig lugt og fluer, lyder alt andet end appellerende, så kan det faktisk lade sig gøre, se bare videon her.

Ifølge Mail Online, har Brett Summerell der er chef-botanist og direktør for forskning på Sydney Royal Botanic Gardens, har været i stand til at bekræfte væksten som værende en del af Stinkhorn familien.

Denne særlige Stinkhorn-svamp menes at være en Aseroe Rubra eller 'søstjerner svamp', kendt for at producere en klæbrig brun slim. Den kraftige duft, der udsendes af slimet, er tidligere blevet sammenlignet med spildevand, afføring og råddent kød. Altsammen nyttigt hvis man skal tiltrække fluer!

Læs også

Mor går i bad med sin 19-årige datter hver dag: “Det er den bedste måde at starte dagen på”

Så rumvæsen-teorierne kan vi godt gemme væk lidt endnu, men har vi overhovedet brug for historier om væsener fra andre planeter, når der findes så fascinerende skabninger på vores egen?

 

 

Dagens Gossip