Mand udsatte kæresten for forfærdelig joke ved Grand Canyon: Det kom han hurtigt til at fortryde

Foto: Shutterstock

Kvinden fortæller, at hun langede kraftigt ud efter sin kæreste, efter at han havde udsat hende for en forfærdelig joke.

Kvinden har spekuleret i, om hendes forhold vil overleve, efter hendes kæreste lod som om, han ville skubbe hende ned i Grand Canyon.

Læs også

"How to Murder Your Husband"-forfatter dømt for mord på sin mand

Parret tog for nylig en tur til det betagende vartegn i Arizona, og kæresten havde forinden fået fortalt, at hun havde en dødsensfarlig frygt for højder.

Hendes frygt for højder er så intens, at hun bliver nødt til at kæmpe, når hun står nær et vindue eller rækværk - men hun ville alligevel ikke misse muligheden for at se det ikoniske vartegn.

Inden de lagde vejen forbi den 1,6 kilometer dybe kløft, havde kvinden, der skriver indlægget anonymt, haft flere dybdegående samtaler om sin fobi med kæresten, idet hun ønskede at sikre, at han ville hjælpe hende med at opretholde en behagelig afstand fra kanten.

Hun åbnede også op og fortalte om, hvor bange hun var for at få et panikanfald foran folk, hvilket hun desværre tidligere har været udsat for.

Foto: Shutterstock

Hendes kæreste forsikrede hende om, at han ville sørge for at berolige hende, hvis hun blev for bange, og han lovede at hjælpe hende med at holde sig langt væk fra det svimlende fald.

I Reddit-indlægget fortæller hun, hvordan hendes kæreste alligevel endte med at tage let på hendes ekstreme fobi og lod som om han ville skubbe hende ned i kløften som en grusom joke.

"På den første dag af vores tur stoppede vi ved et udsigtspunkt for at tage billeder. Min mand besluttede, at det ville være sjovt at tage fat i mig og lade som om han ville skubbe mig ud over kanten," skriver kvinden med brugernavnet u/grandcanyonpush.

"Jeg blev straks rædselsslagen og fik et panikanfald foran vores gruppe. Den stakkels guide forsøgte at berolige mig."

Skænderiet mellem de to eskalerede hurtigt, og forfatteren bag indlægget kaldte sin bedre halvdel for "ondskabsfuld" og sagde til ham, at hun nu kunne forstå, hvorfor hans ekskæreste havde forladt ham.

Han råbte, at det var ment som en joke, og sagde, at hun gjorde dem begge flove.

Tourguide måtte bryde ind

Det endte med, at skænderiet blev så voldt, at tourguiden måtte skille det stridende par ad og tage hende med tilbage til kontoret.

Da hun vendte tilbage til hotellet, var han ikke på deres værelse, og hendes vrede var ikke blevet mindre.

Hun efterlod en seddel og tog direkte til lufthavnen og fløj over for at bo hos sine forældre et stykke tid

En række af deres fælles venner har beskyldt hende for at overreagere, idet de kun har hørt hans side af historien, og de er vrede på hende, fordi hun har efterladt ham helt alene i Arizona.

Hun er nu begyndt at tvivle på, om hun gjorde det rigtige.

Mange mennesker på Reddit har siden fortalt hende, at hendes følelser er helt berettigede, da hendes kæreste alvorligt har brudt tilliden.

"Han respekterer dig ikke, han er ikke til at stole på, og han lyder som en farlig belastning. Ud med ham," skriver en Reddit-bruger.

"Med hensyn til det had, du får, kan jeg forestille mig, at han har fortalt en meget skæv version af historien. Som du har skrevet det, er dine handlinger forståelige. Måske vil det dæmpe hadet, hvis du fortæller din side af historien. Det, han gjorde, er uforsvarligt," skriver en anden.

"Forholdet skal være fortid. Hans eks gjorde ret i at forlade ham. Han er umoden, grusom og ikke en person, man kan stole på, punktum. Du kommunikerede perfekt, hvad du havde brug for fra ham, og han gjorde det modsatte," tilføjer en tredje.

Læs også

Han havde en drøm om at ligne sin yndlingshund: Så meget måtte han betale for kostumet

 

Dagens Gossip