Mand var jaloux på sin ekskæreste: 'Hun elskede vibratoren mere end mig

Foto: Shutterstock.com

Han havde lige betalt for hendes ferie til Lanzarote, da en ny fyr flyttede ind. Så mistede han fuldstændigt besindelsen og endte i retten.

En rasende mand endte med at blive anholdt og måtte en tur i retten, efter han ikke kunne styre sin jalousi.

Ifølge The Sun gik Rich Moore amok, da han skulle hente sine ting hos ekskæresten.

Læs også

Ekspert: Vi forventer langt færre senfølger af Omikron

Han og Sarah Mills gik fra hinanden. Kort forinden havde han betalt en rejse for ekskæresten. 

"Hun flyttede en anden fyr ind stort set med det samme, efter jeg betalte for hendes ferie på Lanzarote," siger Rich Moore, der fik nok.

Da han skulle hente sine ting, smadrede han først ekskærestens flere tusinder kroner dyre solbriller. Så fik han øje på hendes vibrator. Den flåede han fra hinanden.

"Hun elskede dildoen mere end mig. Derfor var jeg sur på den. Jeg købte den til hende. Den kostede 30 pund (250 kroner, red.)," lød det fra Rich Moore, da han skulle forsvare sig i retten.

Sagen om hærværk kom op, efter Sarah Mills havde anmeldt episoden til politiet. Rich Moore mener, at det er latterligt, at sagen overhovedet endte i retten.

"Jeg sagde til politiet, at jeg havde ødelagt dildoen og tilbød at betale for den for at spare os alle sammen for at komme i retten, men de ville ikke høre. Jeg havde lyst til at tage en t-shirt på i retten med teksten “Red dildoerne”, men jeg besluttede mig for, at det nok ikke var det bedste," siger han.

Parret var sammen i syv år og de har sågar en datter sammen.

Læs også

Lille pige forsøger at få skibet til at tude - indsér straks sin store fejltagelse

 

 

Dagens Gossip