Mand ville gerne rejse til Sydney: Da han træder ud af flyet, får han et kæmpe chok

Foto: Shutterstock

En mands drøm om at gå Down Under og besøge Australien blev knust, efter at han pinligt endte med at booke det forkerte fly til et helt andet land.

At tage til Australien er en drøm for mange af os, især på denne tid af året, hvor vejret er alt sammen undergang og dysterhed, og den anden side af jorden oplever en dejlig varm sommer.

En af dem, der håbede på at undslippe det isende kolde vejr, var New Yorkeren Kingsley Burnett, som planlagde at tilbringe noget tid på Sydneys solrige strande.

Læs også

Folk forstår ikke hvad det er: Sandheden får hårene til at rejse sig

Men da Burnett var på sit fly fra New York, indså han, at han begik en frygtelig fejl, da flyveturen var meget kortere, og han ikke kunne se strandene, Harbour Bridge eller Operahuset i sin tilgang til landing.

New Yorkeren havde faktisk begået den alvorlige fejl at bestille en billet til Sidney, Montana i stedet for Sydney, Australien. Av.

I stedet for at se dem berømte vartegn i det dejlige sommer solskin, så Burnett i stedet nogle ret snedækkede landskab.

Burnett sagde: "Jeg så en bjergtop dækket af hvid sne. På det tidspunkt vidste jeg, at jeg var i problemer. Det skriver LADbible.

"Det er et spørgsmål om akronymer. S-Y-D i modsætning til S-D-Y. Nogen må ordne det."

Burnett fortalte, at han prøvede at finde den bedste pris for at tage ud til den australske by, men han indrømmer nu, at han nok burde have fokuseret på den endelige destination i stedet for at få en god pris.

En lufthavnsarbejder satte ham ned og fortalte ham, at han ikke ville være i stand til at nå til Sydney i tide til sit planlagte krydstogt.

Så han fik booket et hotelværelse for natten i Sidney og fløj hjem til New York næste dag.

Burnett planlægger nu at tage til selve Sydney i juni, hvor hans drømmekrydstogt nu er booket til.

Læs også

Det der ikke måtte ske, er sket: Herrelandsholdet med trist meddelelse

 

Dagens Gossip