Mand ville indgive politianmeldelse: Så fik han en skræmmende nyhed

Foto: Wong Bor Yang/Facebook

En mand forsøgte at indgive en politianmeldelse om et forsvundet skøde i hans navn, men fandt ud af, at han stod noteret som død.

Low Choo Choon fra Malaysia og hans kone skulle begraves ved siden af hinanden.

Gravpladsen valgte han senere at forære væk til et familiemedlem, der ikke havde råd. 

Læs også

14-årig dreng druknet, efter endnu en tragisk ulykke

Men da han ledte efter skødet og indså, at det ingen steder var at finde, valgte han at melde det stjålet.

Det gjorde han blot for at finde ud af, at han stod noteret som "død" i deres system.

Den 71-årige, som sjovt nok er chauffør af en begravelsesbil, blev rådet til at indgive en klage til det Nationale Registreringsministerium (JPN).

Men han fortæller, at hans status som død endnu ikke er blevet rettet, hvorfor han håber, at JPN snart reagerer.

Foto: Wong Bor Yang/Facebook

Choon har siden meldt ud om sagen sammen med Senai-forsamlingsmedlem Wong Bor Yang.

"Jeg har arbejdet på et bedemandsfirma i så mange år, men jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive opført som "død"," siger han ifølge Harian Metro.

Da Choon har været "død" i otte måneder, har han stået over for en række vanskeligheder, når han har forsøgt at forny officielle dokumenter.

Dette har vist sig at være særligt problematisk for hans job som chauffør, da han ikke kunne få fornyet sin vejskatteattest i år.

Han formåede heldigvis at få overbevist vejtransportmyndighederne om at få det forlænget med 18 måneder, selv om det krævede adskillige anmodninger og besøg at få løst.

En lignende situation udspillede sig i marts, da der var delstatsvalg i Johor, hvor han bor, og Choon ikke var i stand til at stemme.

Og da den 71-åriges kørekort udløber i næste måned, tager Choon nu drastiske skridt med hjælp fra Yang for at få det løst.

"Hvis min status ikke bliver opdateret, er jeg bange for, at min bankkonto og mine aktiver bliver indefrosset," siger han og tilføjer:

"Jeg beder JPN om at være venlig at fremskynde aktiveringen af mit identitetskort (IC) igen. Jeg er træt af dette. Jeg er for gammel til at blive ved med at gå op og ned til JPN."

Læs også

Politiet advarer om svindelmails: Gå ikke i dialog

 

Dagens Gossip