Mand ville refundere 4.500 toiletruller og 150 liter håndsprit: ‘Glem det!’

Foto: Shutterstock.com

En mand havde hamstret lidt for mange ruller toiletpapir og dunke med håndsprit, og han forsøgte at refundere det hele igen.

Da coronavirussen for alvor begyndte at sprede sig i verden, og samfundene langsomt begyndte at lukke ned, så spredte det stor frygt hos mange mennesker, der stormede ned i deres lokale butikker for at hamstre.

Det var særligt toiletpapir, gær og håndsprit, der blev flået ned fra hylderne i de danske supermarkeder, selvom alle myndigheder opfordrede til, at man netop ikke gjorde det.

Læs også

Politiet advarer: Hold et ekstra øje åbent

Det var ikke kun i Danmark, at der blev hamstret i butikker, det gjorde der særligt også i Australien, og det har nu bidt nogle hamstrende folk godt og grundigt bagi, da det slet ikke blev så slemt, som de frygtede.

I Australien har de således oplevet, at folk er vendt tilbage for at refundere mange af de hamstrede ting, og mens det nok har kunne lade sig gøre for dem, der har foretaget små indløb, så kunne det ikke lade sig gøre for en mand, der havde hamstret helt ekstremt.

Det fortæller John-Paul Jake, der er direktør for supermarkedet Drakes om i en Youtube-video.

 

Direktøren blev nemlig ringet op af en af sine ansatte, der havde en lidt anderledes forespørgsel. En mand var nemlig kommet ind for at få refunderet intet mindre end 4.500 ruller toiletpapir og hele 150 liter håndsprit, som han havde købt i begyndelsen af coronaepidemien.

Kunden fik naturligvis et kæmpe stort nej til at få refunderet varerne, og samtidig udskammer direktøren kunden i videoen.

“Denne form for opførsel er uforskammet. Han er den slags person, der forårsager problemet i hele landet,” lyder det fra direktøren.

Kunden gav dog ikke op.

Kom tilbage med et 'godt' tilbud

Den efterfølgende dag vendte kunden atter tilbage. Denne gang med kvitteringen i hånden og et ‘godt’ tilbud til direktøren. Han ville gå med til, at supermarkedet ville få 30% rabat, hvis de ville refundere købet.

Ikke overraskende valgte direktøren igen at sige nej tak, og kunden kunne dermed få lov til at rulle hjem med sine 150 pakker 32-rullers toiletpapir og dunkende med 150 liter håndsprit.

John-Paul Drake er dog ikke færdig med den absurde historie. Han fortæller nemlig, at de nævnte varer kun blev solgt 1 ad gangen, netop for at undgå hamstring. Det betyder, at manden har været inde i forretningen 150 gange, for at hamstre.

Læs også

Tusindvis af danskere kan spare penge her

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip