Manden gnubbede sig op ad 9-årige Olivia og prustede ophidset: Da hun forsøgte at komme væk, fulgte han efter

Olivia ventede på bussen, da en ukendt mand begyndte at gnubbe sig op ad hende. Pigen forsøgte at gå længere væk, men da bussen kom, fulgte han efter ombord på den.

Den niårige Olivia oplevede i sidste noget, ingen - og da slet ikke børn - bør.

Hun var på vej til danseskolen. Mens hun ventede med sin mor Eva Sterling på bussen, kom en ukendt mand hen til dem. Han begyndte at gnide sig op ad den niårige, mens han stønnede tungt og ophidset. Det skriver Göteborg Direct

Moren og datteren forsøgte at fjerne sig fra manden. Han var tilsyneladende stålsat på at gnubbe sig opad den lille pige. Han fulgte i hvert fald efter dem, selvom de prøvede at komme væk.

Da bussen ankom, gik mor og datter ombord. Der var ikke mange andre med bussen. Alligevel fulgte manden med og satte sig helt tæt på pigen og moren.

Med på bussen var også to fyre, som havde stået og ventet ved busstoppestedet sammen med moren og datteren. Nu fik Eva Sterling øjenkontakt med dem.

Læs også

Jysk mand kørte ud over skrænt i sin kørestol: Så kom to unge Pokémonjægere forbi

- Olivia syntes, det var meget ubehageligt, og til sidst rejste vi os for at skifte plads. Så sagde en fyr “Sid her. Der er ingen fare. Jeg vil beskytte dig, hvis der er noget”.

Manden flyttede sig også og fortsatte med at stirre på Olivia. Selv efter en af fyrene påtalte den mærkværdige adfærd, blev han ved.

Holdt manden tilbage
Bussen nåede frem til stoppet nær danseskolen, og Olivia og Eva Sterling skulle af. Da de rejste sig, forsøgte manden også at stige af bussen. Men her trådte de to fyre, der havde hjulpet dem før, til.

De sprang frem og holdt manden, så han ikke kunne følge efter.

- Da begyndte Olivia at græde. Fyrene tilbød at blive hos os, mens vi ventede på, at min mand skulle komme og hente os, men jeg sagde, at det nok skulle gå, siger Eva Sterling.

Læs også

Daniel så hjemløs kvinde stå på gaden: Så greb han hendes hånd og trak hende ned ad vejen

Oplevelsen satte sig hårdt i den niåriges bevidsthed. Den første nat sov hun i soveværelset hos forældrene. Hun var meget nervøs den følgende dag, da hun skulle i skole. Siden har hun heldigvis kunnet slappe lidt af, selvom hun stadig har mareridt om den “dumme mand”.

Episoden er meldt til politiet. Nu håber Eva Sterling at kunne komme i kontakt med de to fyre, som hun betragter som sin og pigens redningsmænd.

- Jeg er så taknemmelig for alt, hvad de gjorde for os. Jeg ved ikke, hvad der ville være sket, hvis de ikke havde været der. Man ved jo ikke, hvordan folk er. Så jeg vil virkelig gerne takke dem, lyder det fra den taknemmelige mor.

 

Dagens Gossip