Manuskriptforfatter til storfilm er død i alt for ung alder

Foto: IMDb

En af medforfatterne til 'Hitman's Wife's Bodyguard' er død i en alder af 43 år, og hans dødsårsag er endnu ikke blevet offentliggjort.

Brandon Murphy er død kun 43 år gammel. Venner af Brandon har udtalt til Deadline, at han døde d. 9. januar i Los Angeles, men ingen dødsårsag er blevet oplyst. 

Manuskriptforfatteren debuterede som forfatter og instruktør med gyser-thrilleren 'Snow Valley', som stadig var i 'post-production' ved hans død.

Læs også

18-årig model død som følge af corona: Var vaccineret med to stik

Murphy er nok bedst kendt for at være medforfatter på storfilmen 'Hitman's Wife's Bodyguard', som udkom sidste sommer. Han har lavet filmen sammen med sin lillebror, Phillip Murphy og Tom O'Connor.

Foto: IMDb

'Hitman's Wife's Bodyguard' havde flere store stjerner på rollelisten, blandt andet Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek og Antonio Banderas og inkasserede over $11 millioner på sin åbningsweekend i USA og Canada. På verdensplan solgte filmen billetter for over $70 millioner (455 millioner kroner). 

Brandon arbejdede på flere film sammen med sin lillebror, Phillip, og de to var også værter på podcasten, 'Camp Goodboy'. 

Manuskriptforfatteren, som blev født i Norristown i Pennsylvania, var desuden kunstner og blev berømt under et ophold i New York i 00'erne, hvor han var ansvarlig for de allestedsværende grafittitags: "Rod Stuart Love the Hamptons" (red. Rod Stuart elsker the Hamptons).

I den periode solgte han desuden ideen til sin første film, komedien Pony Bush, til filmselskabet Dimension angiveligt for $80.000 (520.000 kroner). Ifølge hans venner tog han til Los Angeles, da han modtog pengene, og brugte hver en øre. 

Brandon Murphy er kendt for at have svaret: "Nej, det var 80 tusind på én måned," da hans ven spurgte: "Er det sandt, at du brugte 60 tusind på to måneder efter Pony Bush?"

Læs også

Mand tildelt 300.000 kroner af domstol, fordi hans arbejde var så kedeligt

 

 

Dagens Gossip