Marie beder om et tegn, inden hun besøger sønnens grav: Så sker der noget utroligt

Foto: Privat

Marie mistede sin kun 4-årige søn for en årrække siden, da han fik kræft i hjernen. Kun fire måneder efter, at svulsten blev opdaget, gik han bort.

Marie var i dyb sorg, da hun måtte sige farvel til sin 4-årige søn Jack. Hvert år siden hans død i 2014, har hun besøgt hans gravsted. 

En af de gange, hvor hun besøgte sønnens gravsted, skete der dog noget usædvanligt, skriver Delbart.

Læs også

Rystet ansat i Fields taler ud

Inden hun kørte ud til kirkegården, bad hun om et tegn fra Jack. Kort tid efter ankomsten ved sønnens gravsted, skete der noget helt utroligt. 

"Tidligt lørdag morgen gik jeg ud til bilen for at køre på arbejde. Her sagde jeg højt og tydeligt: 'Jack, vær sød at give din mor et tegn.' Jeg ville tage ned og se ham efter arbejde," udtalte Marie til britiske Daily Mail. 

Marie havde fri fra arbejde kl. 13, hvorefter hun besøgte Jacks grav, hvor hun satte sig på græsset foran stenen. 

Ifølge Marie selv fik hun kort tid efter et tegn fra sin afdøde søn. Ud af den blå luft kom en lille rødhals nemlig flyvende. Ikke nok med det, så satte den sig også på morens udstrakte fingre. 

Rødhalsen kom flyvende fra Jacks gravsten, hvor den kort forinden havde siddet. 

Den berørte mor fortalte også til Daily Mail, at fuglen blev ved med at se hende i øjnene. Derudover sagde hun også, at den på et tidspunkt fløj over på hendes skulder. 

"Han blev ved med at se mig i øjnene, og på et tidspunkt fløj han over på min skulder og nippede mig et par gange," udtalte hun til det britiske medie. 

Heldigvis havde hun sin mobiltelefon med sig, hvorfor hun kunne filme hele episoden. Filmen har hun delt på Facebook, hvorfra den er blevet delt på flere andre sociale medier. 

"Jeg kan næsten ikke tro, hvad der lige er sket. Tog ned for at besøge min dyrebare dreng, Jack, og satte mig på jorden ved siden af ham. Og dette skete lige. Det fik tårerne frem i mig. Jeg tager det som et tegn fra Jack," skrev hun som tekst, da hun delte videoen, som du kan se herunder.

Læs også

Video: Her bliver den 22-årige gerningsmand anholdt ved Fields

 

Dagens Gossip