McDonald's-ansat skaber debat: Jeg elsker, når folk kun bestiller dette

Foto: Shutterstock

En McDonald's-ansat er gået viralt, efter at have afsløret, at hun elsker, når folk kun bestiller denne ting.

En McDonald's-ansat er gået viralt på det sociale medie TikTok, efter at have afsløret, at hun elsker, når en kunde ikke bestiller andet, end en cola.

Læs også

Kvinde død i tragisk ulykke: Forsøgte at redde sin mand

Videoen viser TikTok-bruger Eliana, der er iført en McDonald's-uniform og et headset, mens hun danser i køkkenet på fastfoodrestauranten.

Eliana danser ved siden af deres frituresektion, og har skrevet følgende tekst over videoen: 'Når en kunde kun bestiller en cola'. Videoen klipper herefter over til hendes kollega, der også danser løs.

Klippet er tilsyneladende blevet populært på det sociale medie, hvor det er blevet set mere end 710.000 gange. Og flere personer har også givet udtryk for deres enighed i kommentarfeltet.

"Mig med en sød te," er der en person, der har skrevet, mens en anden har skrevet: "Mine foretruke personer, da jeg arbejdede der. Eller de kunder, der vidste præcis, hvad de skulle have, uden at tøve."

"Eller når vi ikke har, hvad de vil have, og de så siger 'Lige meget - ellers tak' og går," har en tredje person skrevet som kommentar.

"Jeg elsker det, når der ikke er travlt, og de kun vil have noget at drikke," lød det fra en fjerde.

Der er dog også brugere, der har givet udtryk for, at de er overraskede over, at de ansatte på den populære fastfoodrestaurant faktisk kan lide, når en kunde blot bestiller en drikkevare.

"Jeg plejede at blive bange for at gå et sted hen og kun bestille noget at drikke," skrev en bruger.

"Okay, så elsker de ansatte på min McDonald's mig, for det eneste, jeg gør, er at bestille en Coca-Cola Zero," lød det fra en anden.

"Jeg er altid så bange for, at de bliver sure over, at jeg kun skal have en ting," skrev en tredje, der åbenbart troede, at man blev set ned på, hvis man kun købet en drikkevare.

Læs også

Hold godt øje: Om lidt sker det

"Så I synes ikke, at jeg er irriterende, hvis jeg bare bestiller en drink?" har en fjerde bruger spurgt Eliana, som dog ikke har svaret på kommentaren.

 

Dagens Gossip