McDonald's kunde raser: Fik bøde for at spise 'for langsomt'

Foto: Shutterstock

En ellers hyggelig aften blev et par dage efter meget dårlig, da en kunde fik en parkeringsbøde for at have holdt for længe på parkeringspladsen ved den lokale McDonald's.

McDonald’s sælger enorme mængder mad på daglig basis over hele verden.

Kæden er den absolut største inden for fastfood, men selvom konceptet er nem mad på kort tid, så er det ikke nødvendigivis det samme, når man skal spise maden.

Læs også

Pigen fortæller tryllekunstneren, at begge forældre er udsendt - så gør han noget vildt

Det kan Shapour Meftah i hvert fald nikke genkende til.

For nylig skulle han mødes med sin bror på den lokale McDonald’s i Cambridge, England. Shapour parkerede på parkeringspladsen nær restauranten, og bestilte “en hel del mad”, som han selv udtrykker det.

Shapour fik da også maden, og kunne forlade stedet igen uden problemer. Et par dage senere var der dog tikket to parkeringsbøder ind i postkassen, hvilket Shapour ikke helt kunne forstå.

Det skulle vise sig, at han havde holdt for længe på parkeringspladsen.

UK Parking Control skrev, at Shapour havde overtrådt parkeringstiden på 90 minutter.

Han skulle derfor betale 100 pund i bøde. Bøderne var udstedt den 4. og 6. januar. Han havde en uge til at betale bøderne, ellers ville han få 100 pund yderligere i rykkerebyr.

“Det var parkering fra helvede - den dyreste McDonald’s, jeg nogensinde har fået”, fortæller Shapour til Cambridgeshire Live ifølge Mirror og tilføjer:

"Der er igen skilte inde på McDonald’s, som oplyser om de 90 minutter til at bestille, spise og forlade stedet igen. Du har ikke lyst til at haste maden ned, og vi havde desuden bestilt en hel del mad.”

Efter at have modtaget bøderne, besluttede Shapour at køre op til McDonald’s i håb om at få hjælp, hvilket dog ikke skete.

En repræsentant fra UK Parking Control forklarer, at man har tidsbegrænset parkering for at kunne have plads til alle kunderne.

Derudover mener de, at der er tydelig skiltning både ved indkørsel til pladsen samt på flere lygtepæle.

Læs også

PostNord med trist meddelelse

 

Dagens Gossip