McDonalds-kunde ringer til politiet på grund af kolde pommes frites: Kort efter bliver han anholdt

Foto: Google Maps

En sur McDonalds kunde ringede til politiet, fordi han havde fået serveret kolde pommes frites, men da politiet ankom, tog sagen en drejning. Manden var eftersøgt for mord.

Bodycam optagelser fra en betjent tilstede, viser at politiet ankommer til McDonalds i Kennesaw, Georgia, USA, d.8 August.

Den sure kunde holdte sin afstand til politiet, mens han spurgte dem om han var anholdt, da de spurgte ham om han ville underskrive et dokument. Den mistænksomme mand begyndte langsomt, at gå væk fra politiet, mens han sagde at han var bange for dem.

Læs også

Familieferie ødelagt: Blev bedt om at sidde i opkast

Det endte ud i en jagt rundt på McDonalds parkeringsplads. Betjenten iført bodycam falder i jagten på manden, men til sidst kommer de op til ham, og bliver skudt af en strømpistol og bliver taget i politiets varetægt.

Den mistænkte er en 24-årig mand ved navn Antoine Sims, og var eftersøgt efter ikke at have mødt op i retten, tilbage i 2018. Antoine og 2 andre var anklaget, for at have sat ild til en bil, med en kvinde indeni.

Tilsyneladende havde den mistænkte ikke en kvittering, så han kendte ikke sit ordrenummer. Da Sims modtog sin mad, var han utilfredse med de 'lunkne' pommes frites og begyndte at råbe af personalet. Efterfølgende ringede restaurantchefen også til politiet, ligesom Antoine gjorde.

Politiet fandt også 31 gram marijuana i Sims’ forlovet’s bil, og blev sigtet for besiddelse af det.

David Buchanan, offentlig informationsmedarbejder hos City of Kennesaw sagde til Fox News: "Det er meget usædvanligt, at nogen, der ved, at han er efterlyst af politiet, ville ringe til politiet, men Mr. Sims gjorde det." Skriver Unilad.

Læs også

Ole Henriksen sælger boligen: Kræver det helt store checkhæfte

 

Dagens Gossip