McDonalds lancerer 'Happy Meals' til voksne

Foto: Shutterstock.com

McDonalds giver sig ud i et helt nyt forsøg, hvor de har lavet helt særlige Happy Meals, der nu er beregnet til voksne.

Når de fleste børn kommer på McDonalds, er det oftest den samme ting de bestiller. Et Happy Meal.

Den super simple menu, som består af en ham- eller cheeseburger samt pommes, en sodavand og så det vigtigste af det hele.. Et stykke legetøj.

Læs også

Labrador fik ikke længere opmærksomhed: Så gjorde den det utænkelige

Når man når en vis alder, er der dog ikke noget spændende ved en Happy Meal længere. Legetøjet er typisk for de mindste, og indholdet er sjældent nok til at mætte en teenager eller en voksen.

Det vil McDonalds dog lave om på.

I en begrænset periode lancerer de nemlig Happy Meal for voksne, hvor indholdet er til at blive mæt af og hvor 'legetøjet' samtidig er noget der bør vække begejstring.

Den eneste ulempe er, at du skal et smut til USA, hvis du gerne vil have fornøjelsen af at prøve et Happy Meal som voksen.

Det positive er dog, at hvis noget hitter på McDonalds i udlandet, så er man ikke bleg for at prøve det af i Danmark, så det er ikke utænkeligt, at man også i Danmark en dag vil få mulighed for at prøve et Happy Meal til voksne.

Det indeholder den voksne Happy Meal

I det nye midlertidige Happy Meal, som cDonalds har valgt at kalde 'Cactus Plant Flea Market Meal Box' grundet dets indhold, der vil få voksne til at mærke barndommens nostalgi.

Æsken vil nemlig indehold 'legetøj' i form af de klassiske McDonalds-karakterer, som man desværre ikke ser længere. Der er tale om Grimace, Hamburglaren, Birdie og den sidste Cactus Buddy.

Herunder kan du se figurerne og indholdet af et Happy Meal til voksne.

Foto: McDonalds

"Vi tager en af ​​de mest nostalgiske McDonald's-oplevelser og ompakker den bogstaveligt talt på en ny måde, der er hyperrelevant for vores voksne fans," fortæller Tariq Hassan, der er direktør for marketings og kundeoplevelser hos McDonalds i USA.

Foruden legetøjet vil æsken også indeholde en Big Mac eller 10 McNuggets sammen med pommes og sodavand.

Læs også

Far sælger sit dyreste eje for at betale for sin datters uddannelse: 21 år senere betaler hun tilbage

 

 

Dagens Gossip