Melissa fik at vide, at hun var for grim til Instagram: Så gjorde hun dette

Foto: Instagram @melissablake81

Efter Melissa fik at vide, at hun var for grim, og hun burde forbydes at tage selfies, valgte hun at svare igen.

Internettet kan være et modbydeligt sted. Mange mennesker, unge som gamle, opfører sig grimt og modbydeligt overfor hinanden, og der bliver ikke lagt fingre imellem, når tastaturkrigerne går amok i den online verden.

Læs også

Stærkt forbrændt kat fundet nær bålplads: Politiet søger efter vidner

Det kender skribenten Melissa Blake alt til, skriver Newsner. 

I 2019 udgave hun en online artikel for CNN, hvori der også var et billede af hende selv. En YouTuber valgte at dele et billede af hende, hvorefter folk angreb og skrev grimme ting om hendes udseende.

Melissa Blake lider af Freeman Sheldon syndrom, der er en lidelse, der resulterer i abnormiteter i hoved og ansigt og hævelse i hænder og fødder. Hun blev efter artiklens udgivelse blandt andet kaldet en 'klumpfisk' og en 'hval'.

Selfies, selfies og flere selfies

Men i stedet for at lade sig kue, så valgte hun at reposte de modbydelige kommentarer på Twitter, og hun lavede også et nyt tweet, hvor hun postede tre nye selfies.

“I løbet af den sidste runde af ‘trollgate’ sagde folk, at jeg skulle forbydes at tage selfies, fordi jeg er for grim. Så jeg vil bare fejre det med disse 3 selfies,” skrev og lagde tre billeder op af sig selv.

Men det stoppede heldigvis ikke her. Melissa valgte også at poste en selfie hver dag i et år på sin sociale medier. 

”Det er en måde at tage magten tilbage og tegne et mere præcist billede af handicap. Fordi det vi har nu? Det er mere 1950 end 2020 - fuld af misforståelser, der ofte kun viser handicappede som problemer for samfundet. Tværtimod lever vi livet fuldt ud, og jeg er så stolt af, at jeg har været med til at vise det i et helt år,” fastslår hun. 

På Instagram har Melissa Brake over 200.000 følgere, og hun håber, at hun er med til at bidrage til diversitet på de sociale medier. Her på redaktionen er vi vilde med Melissa, og vi synes, det er dejligt, at hun viser, at der skal være plads til alle. Både i den virkelige verden, men også i den virtuelle. 

 

Læs også

Fantastisk corona-nyt i Danmark: Nu er kontakttallet lavt

 

 

 

 

 

Dagens Gossip