Mellemlander i udlandet for at komme til fodboldkamp: Det er billigere end at tage toget

Foto: Shutterstock.com

En fodboldfan har fundet ud af, at det er billigere at flyve til Spanien og tilbage igen end at tage toget til en fodboldkamp, som bliver spillet 450 kilometer væk.

33-årige James Jelly fra Storbritannien nægtede at betale flere tusinde kroner for at køre cirka 450 kilometer med toget fra Newcastle til London, hvor han skulle se en fodboldkamp på Wembley. 

I stedet købte han to flybilletter og fløj cirka 4.000 kilometer, hvilket viste sig at være et meget billigere alternativ.

Læs også

Tobias Hamann med stor nyhed: " ØH JA det bliver en kæmpe udfordring"

Det skriver det britiske medie Ladbible

James fandt nemlig en flybillet til den spanske ferieø Menorca til kun 110 kroner og en billet fra Menorca til London dagen efter for 90 kroner.

Selvom han skal betale for en overnatning på ferieøen, kommer han kun af med 450 kroner i alt, og det er altså væsentlig billigere end de 1.430 kroner, som det ville koste ham at komme fra Newcastle til London.

"Det er billigere end at tage toget," har James således udtalt og forklaret, at toget faktisk var det dyreste alternativ. 

Derfor tjekkede han også flypriser fra Newcastle til Heathrow i London, men igen var det billigere at flyve en tur til Spanien.

"Jeg tjekkede fly fra Newcastle til Heathrow, og det kostede £161,99 [red. 1.430 kroner] retur, og jeg tænkte: 'Det betaler jeg ikke'. Jeg kiggede længere nede på siden, og der var en returbillet for £23 [red. 200 kroner] til Menorca med Ryanair, så jeg tænkte: 'Hvorfor ikke?'," har James forklaret.

"Mine venner har fortalt, at de blev nødt til at betale £200-£300 for deres tur. [...] Mine flybilletter var halv pris, og jeg får en dejlig morgen i Spanien [med i prisen]. Det er den perfekte weekend," har han udtalt. 

James har været så heldig at score et gratis lift fra lufthavnen i London ud til stadion, ligesom han også får et gratis lift hjem igen. 

Selve billetten til kampen har kostet £55 (485 kroner), hvilket vil sige, at hele hans weekendtur til Spanien og tilbage til London inklusiv billetten til fodboldkampen har kostet mindre end 900 kroner.

For den pris kunne han knap nok komme halvvejs med toget fra Newcastle til London.

Læs også

Far forlangte skilsmisse da han så sin nyfødte datter

 

 

Dagens Gossip