Millionær løb en morgentur i november – Ikke set siden

Foto: Instagram

En 49-årig kvinde har været savnet i tre måneder, efter at hun forlod sit hjem, for at løbe en tur. Politiet mener, at hun selv er flygtet.

En forretningskvinde og millionær forsvandt en tidlig morgen efter en løbetur for tre måneder siden - og er ikke set siden. Den 49-årige Melissa Caddick har været savnet siden hun forlod sit hjem i Sydney i Australien i november. Det skriver Daily Mirror.

Læs også

Ærlig udmelding fra Mette Frederiksen

Efter sigende forlod hun sin bolig uden hverken telefon eller pung. Da hun forlod hendes overdådige hjem, var der to sikkerhedskameraer, der var stoppet med at virke få dage før.  

Ifølge politiet er den forsvundne kvinde selv stukket af, og er angiveligt på en mission for at komme ud af Australien. Det skulle angiveligt skyldes, at hun står over for anklager om bedrag. 

Foto: Instagram

Politichef Mick Fuller udtalte til radiostationen 2GB, at der 'absolut' må være folk, der har hjulpet hende, mens han også fortæller, at hun potentielt kan have ændret sit udseende drastisk. 

"Vi har ikke specifikke ledetråde på nuværende tidspunkt, men man kan med sikkerhed antage, at hendes mission var at forlade Australien og rejse til udlandet. Men i øjeblikket er det udfordrende at komme ud af landet. Hun bliver nødt til at få hjælp af nogen," sagde Mick Fuller til radiostationen. 

Ifølge det australske medie News.com.au er Melissa Caddick anklaget for at svindle kunder, herunder familie og venner, for flere millioner dollars gennem sin finansforretning Maliver Pty Ltd. 

Det hævdes, at hun har brugt pengene til at finansiere en overdådig livsstil, der bød på luksuriøse skiture og dyre smykker. 

Hun blev sidst set den 11. november af sin mand Anthony Koletti, hvilket var dagen efter, at hendes 7 million dollar dyre hjem i Dover Heights blev ransaget af australsk politi. Her blev hun beordret til at aflevere sine pas, og hendes aktiver siges at være blevet frosset. 

Foto: Caddick hjem tidligere rensaget af politiet

Efter at have forladt sit hus, for at tage på en løbetur om morgenen den 12. november, er hun ikke blevet set siden. Fredag blev hun føjet til det australske føderale politis liste over efterlyste personer. 

Tidligere har hendes mand Anthony Koletti fremsat en appel om, at hun kommer hjem. 

"For hver dag, hvor vi fortsætter med at tale om hende, er vi en dag tættere på at finde hende." 

"På et eller andet tidspunkt vil hun indse, at hun er nødt til at melde sig selv til politiet og stå over for beskyldningerne. Jo hurtigere hun gør det, hvis hun lever, jo bedre."

Læs også

Chokerende hjemmerøveri: 12-årig dreng skød og dræbte mistænkt

"Jeg vil gerne sige til hende, at hun ikke er den første person, der hævdes at have bedraget. For hende, og for hendes familie, er det tid til, at hun kommer hjem." 

 

Dagens Gossip