'Min mand kunne ikke deltage i vores bryllup, så jeg tog afsted uden ham - det var fantastisk'

Foto: TikTok

En kvinde måtte holde sit bryllup uden sin mand, fordi han ikke kunne deltage på grund af sygdom.

De fleste par bruger mange måneder på omhyggeligt at planlægge deres store dag. Pandemien har dog medført, at det desværre ikke går efter planen for alle.

Læs også

Fremmed kvinde ser sønderknust far i lufthavnen - da hun hører årsagen, køber hun en flybillet til 5.000 kroner

Faktisk har mange par været tvunget til at flytte deres bryllup flere gange på grund af gældende restriktioner, hvilket har betydet, at de ikke har kunne gennemføre deres planer.

Det var præcis, hvad der skete med et par, der blev tvunget til at flytte deres bryllup to gange, før det endelig så ud til at lykkedes i tredje forsøg.

Katastrofen ramte dog parret endnu en gang, da den kommende brudgom endte på hospitalet med et alvorligt tilfælde af madforgiftning på bryllupsdagen.

I stedet for at aflyse hele bryllupsfesten, og dermed miste en masse penge i processen, opfordrede gommen sin brud til at afholde festen. Og den løsning, de valgte, var ret spektakulær. Det skriver Mirror.

I gommens fravær tilbragte bruden sin dag med en stang på hjul med en iPad, der var strategisk placeret med et billede af gommens ansigt på.

I et klip, der er blevet delt på TikTok af bryllupsstedet, @thevictorianyoungsville, ser man bruden skære kage ud med 'brudgommens' arme om sig.

@thevictorianyoungsville

he had severe food poisoning & is doing better now! 😅 #weddingtiktok #manifestation #relationships #selfcare #wedding #fyp #horrorstory #weddingfail

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY - Remix - Amaarae & Kali Uchis
he had severe food poisoning & is doing better now! 😅 #weddingtiktok #manifestation #relationships #selfcare #wedding #fyp #horrorstory #weddingfail

Hertil er der også et klip af deres første dans, og 'gommen' fik sig desuden også en dans med flere af gæsterne. 

Det må naturligvis have været svært for parret, at deres store dag ikke gik efter planen, men gommen virkede dog til at være ved godt mod og kommenterede også videoen: "Brudgommen her! Kæmpe tak til The Victorian."

"På grund af andre forsøg og hospitalsrestriktioner, og håb om, at jeg ville vende tilbage til ceremonien, ønskede jeg, at min brud skulle blive ved sin familie og venner."

Læs også

Forfærdet kvinde åbner døren til soveværelset og ser kæresten 'hygge' med hunden

Det er svært ikke at beundre deres kreative løsning, og deres beslutsomhed for endelig at sige ja til hinanden.