"Min Tinder-date truede med at slå mig ihjel"

Foto: Shutterstock.com

Man skal passe på med, hvem man pludselig falder for via Tinder. Det kan nemlig vise sig, at prisen på den hvide hest i virkeligheden er en ond trold.

Da 23-årige Bethan Thomas-Rowlands matchede med den 22-årige bodybuilder Garth Rees, var hun sikker på, at hun havde mødt sit livs kærlighed. Det endte dog i stedet med at blive hendes livs mareridt, hvor den charmerende Garth udviklede sig til et monster, der både brækkede hendes ribben, tog kvælertag på hende og hældte en kedel med varmt vand udover hende.

Nu åbner hun op og fortæller om hendes historie, som en advarsel til andre kvinder, der møder ”kærligheden” på Tinder.

”Please, vær påpasselig på Tinder. Da jeg først mødte ham, var han så charmerende, men han ændrede sig til et monster,” fortæller hun ifølge det britiske medie The Sun.

"Min familie elskede ham"

Hun lægger ud med at fortælle, at hun faldt for ham med det samme, og at der ikke gik længe, før de endte med at være et par. Han inviterede hende ud på middag, hvor hun måtte vælge lige det, som hun havde lyst til, og hun kunne slet ikke vente med at introducere ham for familien.

Familien havde også svært ved at stå for den 22-årige bodybuilder, der blandt andet valgte at sidde og snakke med familien nede i stuen, mens hun selv sad og lavede lektier ovenpå. Han hjalp moren med opvasken, og han var i hendes øjne fuldstændig perfekt.

De talte endda om at flytte sammen blot fire måneder senere, da det føltes som det mest naturlige skridt, men så gik noget galt.

"Jeg måtte ikke forlade huset"

Da hendes mor havde fødselsdag, havde Bethan planlagt at ville besøge hende, men kæresten Garth havde andre planer.

”Han sagde, at jeg ikke skulle nogen steder, og så tog han fast omkring min hals med begge hænder og begyndte at stramme til,” fortæller hun.

Hun begyndte at græde og kunne knap trække vejret, da han sagde ”Se på din størrelse. Hvis jeg ville gøre skade på dig eller dræbe dig, så ville jeg gøre det,”

Splitsekundet efter begyndte han dog at undskylde, og fortalte, at han ikke vidste, hvad der var gået af ham. Hun tilgav ham, men valgte alligevel at tage billeder af de efterladte mærker som dokumentation.

Hun håbede, at det var en engangsforestilling, men det skulle det ikke være. Hun blev ofte sparket og slået, og hvis hun havde fået mærker, blev hun tvunget til at fortælle familien, at hun var faldet ned af trapperne.

Bethan fortalte det til sin søster, som efterfølgende gik videre til moren. Hun bønfaldt datteren om at forlade kæresten, og da kæresten fandt ud af, at forældrene vidste det, blev han blot endnu mere sur.

”Han tog fat i min hals, pressede mig op ad væggen, og fortalte mig, at jeg fortjente det, mens han slog mig hårdt,”

I en periode begyndte Garth at tage steroider, og så blev det blot værre. Han beskyldte hende, for at være ham utro, og slog hende flere gange så hårdt, at hun brækkede et par ribben. Hun frygtede, at det aldrig ville stoppe, men en dag kom han smilende hjem fra fitness og sagde til hende, at han havde fundet en anden.

”Jeg har mødt en anden, og jeg gider ikke dig mere,” sagde han, uden at rynke en mine.

Der gik længe før, at Bethan kom sig over hendes ex-kæreste, og hun er stadigvæk ikke kommet sig helt. Garth er til gengæld kommet i fængsel, hvor han er dømt til at sidde i 16 måneder, mens han også har fået et 5-årigt forbud mod at nærme sig Bethan igen.

”Jeg håber, at min historie vil give andre ofre for vold, mod til at åbne sig op. Jeg vil måske ikke den retfærdighed, som jeg håbede på, men det betyder ikke, at du ikke gør,” slutter hun.

Læs også

Martin ventede besøg af lækker Tinder date – Fik ransaget hjem af politiet

 

Dagens Gossip