Mistede ben og fingre: Heltemodig far reddede datter fra blodtørstig haj

Foto: Facebook / Paige Winter

En 17-årig pige kan takke sin heltemodige far for, at hun fortsat er i live i dag. Hun blev nemlig angrebet af en haj i søndags, men hendes far kom hende til undsætning.

Der er ikke det, man som forældre ikke vil gøre for sit barn, hvis der pludselig opstår en livsfarlige situation. Sådan en situation opstod der i søndags i North Carolina, USA, hvor den 17-årige Paige Winter var ude at svømme i Fort Macon State Park.

I løbet af den svømmetur, valgte en haj pludselig at gå til angreb på den unge pige, og det gik rigtig galt. Hajen bed godt til flere forskellige steder på den forsvarsløse pige, som ikke havde overlevet, hvis ikke hendes heltemodige far kom hende til udsætning.

Læs også

Denne kaffekop-test til jobsamtalen afgører, om du får jobbet - Se hvorfor

Faren sprang ud i vandet til sin datter, hvor han hæmningsløst gik til angreb på hajen. Hele fem slag fik den i ansigtet, før den gav slip på den 17-årige pige og svømmede væk fra stedet. Det fortæller pigens bedstemor Janet i et opslag på sin Facebookprofil.

“Tak gud for, at vores søn var med hende. Han fortalte, at han slog hajen i ansigtet fem gange, før den gav slip på hende,” lyder det fra bedstemoren i opslaget.

Foto: Facebook Page Winter

"Hajer er stadig gode nok"

Hajangrebet var i den alvorlige grad, og 17-årige Paige er fortsat indlagt i en kritisk tilstand. Indtil videre har hun mistet sit ene ben og flere fingre, og bedstemoren fortæller, at hun muligvis har brug for en kunstig hånd i fremtiden.

“Operationen er overstået, og hun er fortsat i live, men har mistet et ben. Hun skal måske have en kunstig hånd i fremtiden, og flere fingre på den anden. Hav hende venligst i jeres bøn,” lyder det fra bedstemoren.

Trods det skræmmende møde med den farlige haj, så har den 17-årige pige fortsat overskud til at joke fra sygesengen. Hendes mor Marcy har skrevet på sin profil, at datteren er groggy, men at hun stadig laver jokes.

Mens de fleste der overlever et hajangreb, nok ikke ville have mange positive ting at sige om hajer efterfølgende, så har moren en besked til omverdenen fra sin datter.

“Hun vil gerne have, at alle ved, at hajer stadig er gode nok,” lyder det fra moren på Facebook.

Angrebet fra hajen er ikke det første i 2019. Det engelske medie The Sun beretter om, at en 65-årig mand blev bidt ihjel af en haj, da han besøgte Hawaii i sidste uge. Manden var blot 50 meter fra kysten ud for Maui, da en haj pludselig gik til angreb.

I maj døde også den 28-årige surfer, Kim Mahbouli, da en haj flåede hans ben af ved Reunion Island i det indiske ocean.

Læs også

Syv børn efterladt i gloende varm bil: Blev reddet af 4-årig

 

 

Dagens Gossip