Model forsvarer ‘big girl’-selfie

Foto: @ashleygraham, Instagram.

Det er ikke alle, der synes, at supermodellens selfie bør betegnes som ‘big girl’.

Supermodellen Ashley Graham har på Instagram delt et billede med sine over 11 millioner følgere, hvor hun optræder uden meget tøj på. På billedet står hun foran et spejl og med den ene arm dækker hun sine bryster. Til billedet har hun skrevet teksten: “Nakie big girl.”

Læs også

Derfor gik det galt i ‘Den store bagedyst’

Billedet har fået over 13.000 kommentarer, hvor mange skriver søde ting til den 32-årige model, der blev mor i januar. Men der er flere, der stiller spørgsmålstegn overfor ordet ‘big girl’, skriver News.

 

"Jeg hader, at dette opfattes som en 'stor pige', jeg ser intet andet end en smuk, naturlig kurvet kvinde i al sin glans. Super sexet og kvindelig," skrev en følger blandt andet. 

Det fik efterfølgende Ashley Graham til at forklare, hvorfor hun havde valgt disse ord. 

“Jeg hører, hvad du siger. Men hvis du opfatter ‘stor’ som noget positivt eller elskelig, så kan du se det, ligesom jeg gør. Jeg elsker min store, stærke, smukke krop.”

Hylder morkroppen på Instagram

Siden fødslen i januar har Ashley hyldet sin morkrop i flere opslag på Instagram. I september lagde hun en video op, hvor hun med hænderne formede et  hjerte over hendes strækmærker.

 

Tilbage i februar postede hun også et billede af maven. Dette affødte rigtig meget opbakning fra andre kvinder. 

 

”Jeg er så træt af at se berømtheder, der kommer ud med nul strækmærker eller noget fysisk tegn på graviditet og får resten af os til at føle os uduelige. Du er fantastisk, ”skrev en følger. 

I et interview i august forklarede Ashley, at hun var nødt til at ‘nytænke sit forhold til kroppen", da hun blev gravid.

”Jeg tog så hurtigt på i vægt. Det at få strækmærker på min mave var ikke til at fatte. I starten ødelagde det alt for mig, men da jeg mødte Isaac (sønnen), sagde jeg:” Nej, det er præcis det, som enhver kvinde har talt om i årevis. Dette er ikke bare et ‘kampsår’. Dette er noget, der har ændret mit liv for evigt, og jeg vil hylde min nye krop. ”

Læs også

Raser mod Rema 1000: Dette produkt kan I ikke sælge

 

 

 

 

Dagens Gossip