Mørk familiehemmelighed blev afsløret: "Min søns ønske om navneændring ødelægger familien"

Foto: Shutterstock.com

Faderen, som er efterladt fortvivlet, ved ikke længere, hvad han skal stille op med sit dilemma. Han fortæller, at sønnen ønsker at ændre sit navn, da han har fundet ud af, hvem han er blevet navngivet efter.

Faderen lægger ud med at fortælle, at han havde navngivet sin søn efter et familiemedlem. Det er såmænd også dette, der har medført, at han nu ænsker at ændre sit navn, hvilket kom efter, at man havde fået afsløret en stor hemmelighed.

Han fortæller dog efterfølgende, at ønsket om en navneændring er godt på vej til at ødelægge familien. Han skriver, at det har været værst for sin søns mor, som ikke skulle have taget nyheden om, at han vil ændre navn, særlig pænt.

Læs også

Gravid kvindes dilemma: "Min mand forlanger at navngive vores baby efter afdød hustru"

Hun støtter ikke op om sin søns ønske om at ændre sit navn, hvilket i stedet endte med at blive startskuddet til en meget bitter og længerevarende diskussion. 

Det skriver Mirror.

Faderen er løbet tør for idéer. Han har derfor forsøgt sig med en ny tilgang til sit dilemma, da han nu spørger internettet til råds, hvor han samtidig fortæller, hvorfor hans søn har et ønske om at ændre sit navn.

Det første, han fortæller, er, at hans søn er blevet navngivet efter sin kones bror.

Det er dog mange år siden, han blev født. Det var derfor ikke overraskende, at sønnen, som er 25, ikke blev glad, da man fandt ud af, at hans mors bror havde levet et hemmeligt dobbeltliv. 

Det fandt man ud af, da onklens død bekræftede, at han havde en anden familie, som han aldrig havde fortalt nogen om. Han havde ofte været ude at rejse, men dette forklarede han med, at det var arbejdsrelateret. 

Han havde dog ikke nogen ærinder, udover at være sammen med sin hemmelige familie, hvilket stod på i mange år.

Det er disse chokerende nyheder, der har medført, at hans søn ønsker at ændre sit navn. Faderen skriver dog også, at han støtter sin søns ønske om at ændre sit navn, men det er ikke nok.

Han fortæller, at hans kone "ikke kan fordrage idéen". Det har medført, at man i familien har skændtes meget ofte, men det hele kulminerede, da moderen sagde, at hun ikke ville dukke op til sin søns vigtige begivenheder - såsom bryllup - hvis navneændringen bliver en realitet.

Faderens historie, der stammer fra et opslag på Reddit, er dog blevet endnu værre. Han skriver nemlig i opslaget, at hans kone vil have ham til at true deres søn med, at han ikke længere er en del af familien, hvilket også betyder, at han ikke vil stå i testamentet. 

"Jeg føler, at min søn skal have lov til træffe sine egne beslutninger. Han er blevet voksen, mens man heller ikke ville kunne trænge i gennem til ham, hvis man forsøgte med trusler. Hun siger dog fortsat, at mine ord opmuntrer ham, hvorfor hun mener, at det ikke forbedrer situationen," skriver han, hvorefter han tilføjer:

"Vi har derfor haft mange skænderier, og det er kommet så vidt, at hun ikke snakker. Hun er konstant tavs i huset, men hun tager ofte hjem til sin søster for at køle ned." 

Faderen har modtaget uhyre mange kommentarer, hvor mange af dem forsikrer ham om, at han har gjort det helt rigtige. 

"Din søn, som du skriver, er blevet voksen, hvilket også betyder, at han er moden nok til at træffe sine egne beslutninger. Det er noget, som din kone ikke nødvendigvis behøver at holde af, men hun kan ikke stå i vejen for det," skriver en bruger til opslaget.

Læs også

Kort efter fødslen lyder beskeden fra lægen: “Det gør mig ondt, men…”

 

Dagens Gossip