Mor bliver anholdt, efter lægerne ser resultatet af datterens blodprøve

Foto: Shutterstock.com

Moren blev anholdt, da lægerne fandt ud af, hvad der var spor af i datterens blodprøve.

En mor er blevet anholdt efter myndighederne har fundet spor af metamfetamin i kroppen på hendes afdøde barn.

Den tragiske fortælling om den blot fire måneder gamle babys død tog sin begyndelse tilbage i august måned 2014, hvor politiet blev kaldt ud til Tyelyn Kay Sanders lejlighed i byen Anniston i den amerikanske delstat Alabama.

Læs også

Deler nye detaljer om Eriksens kollaps: Du kan se, at personen er død

Til WVTM 13 forklarer Allen George fra det lokale politi, at barnet ikke trak vejret, da ordensmagten kom ind i lejligheden.

Moren havde selv slået alarm, da hun lagde mærke til den manglende vejrtrækning.

Efterfølgende blev barnet erklæret død på hospitalet, og ifølge Allen George var der på dette tidspunkt ingen særlig mistanke rettet mod moren.

Sagen tog først en dramatisk drejning, da retsmedicinere foretog en obduktion af barnet.

En blodprøve afslørede spor af stoffet metamfetamin i kroppen på babyen, hvilket fik Tyelyn Kay Sanders til at indrømme, at hun ammede barnet i den periode, hvor hun tog det forbudte narko.

Blodprøver af kvindens to andre børn, der er otte og to gamle, viste ligeledes spor af stoffet.

De sociale myndigheder overtog ansvaret for børnene, og i forbindelse med sagen skrevTyelyn Kay Sanders en forsvarstale på Facebook.

"Jeg har taget et par dårlige beslutninger og haft et par dårlige vaner. Alt det har jeg forholdt mig til, men alligevel hjemsøger fortiden mig, og jeg må se den i øjnene," skriver hun på det sociale medie.

"Dette kommer IKKE til at knække mig, da jeg er en stærk kvinde med en stor tro på Gud, og jeg vil bevare min ro og tro, og Djævlen kommer ikke til at få mig," lyder budskabet fra moren.

Læs også

DMI med vild udmelding

 

 

Dagens Gossip