Mor ender i pinlig situation: Så finder hun ud af, hvem der står bag

Foto: Privat

En mor blev meget chokeret, da hun fandt ud af, at hendes børn havde lavet en prank på hende, hvilket hun først indså efter at have besøgt to supermarkeder og hjulpet en skraldemand.

Giv et kreativt barn adgang til internettet, og du vil blive forbløffet over, hvilket kaos, barnet kan forårsage. 

I dette tilfælde blev Janesse offer for en prank fra sit barn, der havde fået inspiration til den, efter at have set en YouTube-video.

Læs også

Kvinde går viralt: Afslørede kærestens utroskab foran hele hans familie

Hun har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun undskylder til en skraldemand, da det var ham, der var nødt til at afsløre overfor hende, at hendes børn havde sat et menstruationsbind på hendes ben, som de havde malet røde pletter på. 

"Jeg hjalp bare skraldemanden med at smide nogle kasser i hans skraldebil, fordi jeg prøvede at være flink," siger Janesse, mens hun viser menstruationsbindet. 

"Og det var ham, der fortalte mig det," fortsætter hun.

Foto: TikTok

Da hun går ind i huset, sørger hun sine børn, hvem der stod bag pranken. Med det samme bekræftede en af dem, at det var dem, der stod bag. 

"Så det var der, da vi var i Target og i Walmart?" spørger hun, hvortil hun får at vide, at det var. 

Hun spørger derefter sin søn om, hvem der har lært ham om denne prank, hvorefter han indrømmer, at han har fået inspiration til den på YouTube. 

Derudover har hun tilføjet en undskyldning til den ukendte skraldemand i teksten til videoen, der nu er gået viralt.

Foto: TikTok

Hendes video, hvori hun forklarer, hvad der skete, er blevet set mere end 1,2 millioner gange, siden den blev uploadet, hvilket den blev i går. 

"Når man som mor ikke ved, om man skal grine eller blive sur," skriver en bruger, mens en anden skriver: "Åh gud, bortadopter dem. Det er den eneste løsning på dette tidspunkt." 

"Nå, dine børn kan lide at lave sjov, men de er ikke løgnere," skriver en tredje.

"Så du fortæller mig, at dit barn ikke grinte af dig hele tiden, du var ude? Jeg ved, at jeg ville have været mistænksom, hvis mit barn blev ved med at grine af mig. Men dit barn er en god 'pranker', hvis de ikke grinte, da I alle var ude," lyder det fra en fjerde.

Læs også

Pølser solgt i Supermarkeder over hele landet tilbagekaldes: Spis dem ikke

 

 

Dagens Gossip