Mor fjerner juletræet allerede klokken 23 juleaften: Har helt særlig grund

Foto: TikTok / @brug.georgia

En mor har afsløret på TikTok, at hun for hendes datters skyld altid fjerner juletræet og -pynten inden juleaften overhovedet er slut.

23-årige Georgia Schofield fra England har en TikTok kanal (@bruh.georgia), hvor hun ofte deler TikTok-videoer om hende og familiens liv i Hartlepool. 

For nyligt lagde hun en video op i anledning af juletiden, hvor hun afslørede en lidt bizar tradition hendes familie har, hvor de altid fjerner juletræet og -pynten omkring kl 23 juleaften. Det skriver Ladbible.

Læs også

Politi har beslaglagt narkotika til en værdi af 800.000.000 kroner på én dag

I videoen, som er en timelapse af oprydningen, kan man se Georgia fjerne pyntet fra juletræet, derefter fjerne selve juletræet, støvsuge gulvtæppet og stille møblerne på plads igen, som de plejer at stå, når det ikke er jul.

Videoen blev lagt op sent om aftenen d. 25. december, og det blev afsløret i kommentarfeltet, at Georgia havde pakket alle spor af julen ned allerede omkring kl 23 - inden juleaften overhovedet var slut. 

Det ville være nærliggende at tro, at Georgia måske bare hader julen eller havde fået for meget af den, men årsagen er noget mere kær. I videoen skriver hun nemlig: "Når din datters fødselsdag er d. 26. december".

@bruh.georgia

Time to get on with the birthday decorating 😬 #schofieldfamily

♬ 100 Ways - Jackson Wang
Time to get on with the birthday decorating 😬 #schofieldfamily

Ikke alle forstår dog sammenhængen mellem placeringen af datterens fødselsdag og den hurtige 'juleoprydning', og en af hendes følgere spurgte således: "Kan nogen forklare mig, hvorfor man skal tage træet ned, fordi [det] er ens fødselsdag?".

Georgia svarede på kommentaren med en ny video, hvor hun forklarede, at det var fordi, hun ikke ville blande hendes 3-årige datters fødselsdag sammen med julen.

@bruh.georgia

Reply to @dayandaya #schofieldfamily

♬ original sound - Georgia Schofield ♥️💫
Reply to @dayandaya #schofieldfamily

"Hvis min fødselsdag var dagen efter jul, kunne jeg ikke forestille mig noget værre end at have træet stående fremme, så det er derfor, at jeg tager det ned - bare for at forsøge at gøre det så normalt som muligt for hende," udtalte den unge mor således og uddybede, at det var blevet til en tradition for den lille familie at fjerne julepynten og gøre klar til fødselsdag i stedet.

Foto: TikTok / @bruh.georgia

Georgia er tilsyneladende ikke den eneste mor, som har en udfordring i form af, at hendes barn har fødselsdag tæt på jul, da flere mødre bakkede hende op i kommentarfeltet til den originale video.

Her skrev en for eksempel: "Min datters [fødselsdag] er d. 29., og jeg fjerner træet, så hun ved, at der er en forskel mellem jul og hendes fødselsdag. Jeg vil ikke have hende til at tro, at hun ikke får en normal fødselsdag, og at den smelter sammen med jul."

En tredje mor gav dem også ret og skrev således: "Min datters [fødselsdag] er d. 27. Alt [julepynt] bliver fjernet d. 26. Vi vil gerne holde julen adskilt fra hendes fødselsdag."

Læs også

Melder ud: Coronapas skal være et vaccinepas

 

 

Dagens Gossip