Mor forlod spædbarn i tændt bil foran diskotek, mens hun gik ind og drak shots

Foto: Shutterstock.com

En 26-årige mor er blevet sigtet af politiet, da hun valgte at efterlade sit spædbarn i en tændt bil foran et diskotek, mens hun gik ind for at drikke shots.

De fleste forældre vil aldrig sætte deres børn i farlige situationer, men desværre er det ikke alle forældre, der deler den holdning.

Den 26-årige mor Samantha Grace Vaughan så hvert fald ikke noget forkert i, at hun lod hendes sovende spædbarn ligge i en bil, der holdt i tomgang, mens hun selv gik ind på et diskotek og hamrede shots.

Klokken 01:45 om natten blev politiet tilkaldt til Trackside Night Club, da der holdt en tændt bil med et lille spædbarn liggende i bil. Der var dog ingen forældre at spore, og politiet satte derfor efter moren eller faren til den ligge dreng.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

Cirka seks minutter tog det politiet at lede inde på natklubben, før de fandt den 26-årige Samantha Grace Vaughan, som stank langt væk af alkohol, da politiet hev fat i hende.

Betjente adspurgte hende, om hun havde indtaget alkohol, hvortil hun svarede, at hun havde drukket to shots. Det fortæller den amerikanske tv-station, KBTX.

“I skal ikke give mit barn til en N****”

Den 26-årige mor var ganske udmærket klar over, at hun stod i en dårlig situation, men i stedet for at samarbejde med politiet, valgte hun i stedet at svine dem til og råbe af dem.

Hun råbte blandt andet, at politiet ikke skulle tage hendes barn fra hende og give det til en ‘nigger’. Sådan skulle kvinden ordret have sat det ifølge politiets erklæring, som den amerikanske tv-station har læst.

Politiet fik manet kvinden lidt til ro, hvorefter hun forklarede dem, hvad der ifølge hende var sket.

Hun stoppede foran diskoteket, fordi hun skulle hente sin mand, og mens hun var derinde, ville hun lige benytte sig af toilettet. Da hun kom ud, fandt hun hendes mand, og de drak så to shots sammen.

Uanset om politiet troede hende eller ej, ville de sigte hende for at forlade sit barn/bringe det i fare, selvom hun havde planer om at vende tilbage. Da de førte hende med ud til politibilen, begyndte hun dog at stritte imod og kastede sig ned i jorden, hvilket gav hende nogle skrammer i ansigtet.

Sigtelsen politiet gav til kvinden, er den samme man vil få, hvis man efterlader sit barn i en varm bil, mens han handler ind.

Læs også

Se det vilde billede: Stoffer fik 53-årig til at ligne en på 80

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip