Mor forsvarer hvorfor hun går med hendes søn i snor

Foto: Privat

Hun blev overrasket over antallet af kommentarer, hun har fået, efter at hun begyndte at gå med sønnen i snor.

Nogle forældre er heldige nok til at have småbørn, der bliver ved deres side, mens andre gerne vil løbe frit omkring ved enhver lejlighed uden at vide, hvilke farer de kan blive udsat for.

Der er mange områder af forældreskabet, der kan diskuteres, f.eks. hvilken mad man skal give småbørn og om legetøjet er sikkert, men særligt ét stykke udstyr til småbørn, der nogle gange vækker opsigt, er seler - også kaldet snore.

Læs også

Bizart: Tomme fly er nødsaget til at flyve for at beholde sine pladser

Det kan være svært at være forældre, især når det gælder om at beskytte sit barn. Derfor er det vigtigt at have en plan for de uventede øjeblikke, hvor dit barn falder eller løber væk.

Mor Desiree Hoye følte sig nødsaget til offentligt at udtrykke sin holdning til sagen, efter at hun følte sig skammet af andre forældre og indrømmede, at hun ikke altid kunne lide tanken om at have sit barn i snor.

Men hun indså, at det er bedre at være på den sikre side end at fortryde, og at snoren kan give en følelse af sikkerhed for både forældre og børn.

"Før jeg blev mor, ville jeg have været den person, der sagde: 'Jeg vil ALDRIG sætte mit barn i snor, han er ikke en hund!'... og så blev jeg mor," fortalte hun til Love What Matters.

Efter at have læst de chokerende statistikker om antallet af småbørn, der bliver taget fra deres forældre, eller de foruroligende historier om småbørn, der klatrer over et dyrehegn i zoologiske haver, besluttede hun, at hun ville bruge en sådan til sit barn.

Desiree blev overrasket over de reaktioner, hun fik, da hun begyndte at bruge snor for at holde sin søn Hudson i sikkerhed.

"Jeg fik en kommentar i dag: "Se hende sætte sit barn i snor... hvor forfærdeligt"," sagde hun.

Foto: Privat

Men Desiree sagde, at hun følte, at hun ikke havde noget valg når det gjaldt hendes søn Hudsons sikkerhed.

"Det er vigtigt at huske, at før du dømmer nogen, der bruger en snor, så forestil dig, at du pludselig mistede dit barn - at det var der det ene øjeblik og væk det næste. Hudson kunne gå rundt i zoologisk have med os, nyde sin frihed og også gå rundt i sikkerhed med sin rygsæk, som han stadig synes er ret sej!"

"Jeg vil altid vælge sikkerhed for mine børn frem for alt andet. Selv om det betyder, at de er lidt akavet i offentligheden, vil jeg helst have, at de er sikre og lykkelige. Jeg tager med glæde nogle akavet blikke fra fremmede frem for aldrig at kunne se hans fantastiske ansigt igen."

Læs også

Undersøgelse: Kvindelige patienter har større risiko for at dø, hvis kirurgen er en mand

 

Dagens Gossip